header.png

Ane Hagen

OM MEG

Matchmaking er ikke et formelt yrke i Norge enda, og for mange er møte med meg også første møte med yrket. Her kan du lese om min formelle bakgrunn, kunnskap og kompetanse.

Bakgrunn

Jeg begynte mine studier om mellom menneskelige relasjoner via internett i 1996. I 2003 tok jeg kurs hos Matthew Hussey og var i lære hos han til 2007. Jeg opprettet DenRette.com i 2003 og i 2007 hadde jeg mitt første kurs for kvinner. Matchmaking utdannelsen tok jeg i 2012 og startet opp som matchmaker i 2015. 

Jeg har siden 1996 snakket med tusenvis av single. Jeg har skapt 48 par gjennom min Matchmaking karriere så langt, men får daglig henvendelser fra single som har funnet kjærligheren på grunn at et råd de har lest fra meg eller fått av meg personlig en gang. Det er gjennom samtalene med de single og min egen nettdatingreise at jeg har fått min kompetanse og den er gull verdt.

Det er ingen andre i Norge som har så godt overblikk over nettdating og hvordan single på let i dag har det, som meg, Jeg jobber konstant med å tillegne meg mer kunnskap for å hele tiden vite hva som skjer og ha de beste verktøyene å tilby mine kunder.  

Vision

Jeg vil at single som ønsker seg en kjæreste skal ha gode verktøy for å få det til. At de får den kunnskapen de trenger for å finne gode løsninger på dating utfordringer de måtte ha og føle at de mestrer også den delen av livet.

 

Jeg brenner også for bransjen og for at Matchmakere skal få betalt for den verdifulle og viktige jobben de gjør.  Derfor utviklet jeg Matchmaking Akademiet når jeg drev et større matchmakingselskap fra 2015 ti 2017 og derfor har jeg opprettet MatchMe konseptet hvor pris og arbeidsmetode er fastsatt.  

 

Jeg jobber også med en tryggere datingplattform kun for single som er ute etter en langvarig relasjon..