"Hvis du leter etter en Prins, så skal jeg hjelpe deg se verdien av en frosk."

Er du sånn som jeg var? Lei av å date og lei av å hele tiden oppleve negative følelser og skuffelser innen dating? Da håper jeg du leser litt videre om meg og konseptet mitt, og blir med på en fantastisk reise i romantikkens verden sammen med meg.

 

 

 

 

 

Hei, jeg er Ane!

Jeg hjelper single gjøre datingen mer morsom og effektiv.
 
Ved å ha den rette energien inn i datingen, kartlegge drømmpartneren og mestere dialogen skaper single fantastiske resultater og finner den store kjærligheten.

Datingrådgiver & Matchmaker, hvordan skjedde det?....... 👨‍🎓

For 15 år siden ble jeg alene med sønnen min. Det var starten på min reise for å finne min prins. Jeg var desperat, hadde det ikke bra med meg selv og gjorde masse feil i leteprosessen.

For å finne ut av dette med kjærligheten og spesielt dating via nettet startet jeg en reise som aldri ender. 

Gjennom 15 år har jeg studert menneskelige relasjoner,  psykologi, romantikk og følelser, og sugd til meg alt jeg kommer over av datingråd og tips. Det gjør jeg fortsatt i dag. 

Jeg gikk i lære hos en av verdens beste datingcoach for kvinner; Matthew Hussey.  Mye av det tankesettet jeg har i dag har jeg fått via han. 

I 2012 valgte jeg å utdanne meg som Matchmaker og har jobbet som det og datingrådgiver siden 2015.

På bilde er jeg sammen med Ava Cadell, en av mine datinghelter. Hun har nettopp hatt foredrag for meg og hundre andre datingrågivere og Matchmakere på Love Coach Conference i USA.

For en reise det har vært siden den gang... 🙈

Jeg har vært masse i media, jeg har startet utallige datingkonsepter. Jeg har vært head of matchmaking i det som da var Norges største matchmakingselskap Kongruent og jeg har bidratt til at flere matchmakingselskaper i USA endret sitt tankesett når det kom til hva som var viktig for kundene. Langvarige relasjoner ble min lidenskap og jeg er stolt av å ha en fantastisk statistikk fra kundene jeg har funnet kjæreste til.

Men jeg var fortsatt singel...🤣

Full av unnskyldninger, for å gi meg selv tillatelse til å sette kjærligheten på hold. Fra å være desperat etter å finne den rette, hadde jeg nå blitt livredd for å faktisk finne han. Jeg syntes dating fortsatt var noe dritt og jeg hadde så mange dårlige erfaringer slik at jeg ble usikker hver gang jeg møtte på noen jeg faktisk likte.

Jeg måtte gjøre dating morsomt igjen! 🎉

Jeg måtte finne frem den positive energien min for dating. Det handlet ikke om å elske meg selv mer, eller gjøre meg selv lykkelig, men å nyte prosessen mer. 

Hva var det som gjorde at jeg ikke hadde det gøy? Hva var det som hindret meg i å ikke se på dette som en spennende reise hvor jeg kunne lære masse om meg selv og andre mennesker. 

Jeg måtte slutte å se etter en prins og begynne å se verdien av en frosk. Et menneske som var like menneskelig som meg. En som ville se meg, sette pris på meg og være hyggelig å være sammen med. 

Så møtte jeg han her.. 🤗

Han falt for min energi på bilde av meg som koste meg der ute på livet. Han så meg på en måte ingen andre hadde sett meg før. Han og jeg fikk det som jeg hadde hjulpet matchmakingkundene mine få i mange år. 

Nå var det min tur til å oppleve dette.

Jeg møtte min rette match. En mann som var villig til å stå i det sammen med meg, og lære meg å kjenne for å virkelig kunne se meg. 

Han hjalp meg bli trygg Tørre å være sårbar og ærlig. Endelig kunne jeg være i et forhold med likevekt og likeverd. 

Og det fortjener alle å oppleve.

Og nå er vi her. DU som leser på denne siden og jeg. Har du lyst på kjæreste? Start med å følge stegene mine 💕

Min anbefaling er definitiv å starte med STEG 1. Ved å vite hva du skal lete etter først og fremst vil du ha et mye klarer bilde for veien din videre. Helt GRATIS.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.