Den fine, men farlige forelskelsen.

dating forelskelse Jun 18, 2020

Det er sommer, sol og åpne hjerter. Lysten av å kjenne noen inntil seg er større. Det å flette fingrene inn i fingrene. Små kyss. Se hverandre inn i øynene og føle at verden forsvinner. Det finnes kanskje ingenting som er finere enn å være forelsket. Men det finnes heller ikke noe farligere. Ingen manipulerer deg bedre enn deg selv, når du ønsker å forelske deg. 

Har du veldig lyst til å bli forelsket? Pass deg! 

Lytt til denne posten her: https://soundcloud.com/anehagen/den-fine-men-farlige-forelskelsen 

Vi har lett for å si at vi ble lurt, når vi har vært i et forhold som ikke er bra. Sannheten er ofte at vi har lurt oss selv.   Ofte er det oss selv som lurer oss inn i masse fine følelser. Vi ønsker å sveve. Vi ønsker å føle oss sett, verdsatt og begjæret.  Det er ingenting som føles bedre...

Les videre...

Kjøp deg heller en ny kjole enn å gå på nettet for å finne deg en ny kjæreste.

Uncategorized Jun 13, 2020

Hver eneste dag logger en halv million nordmenn seg inn på datingapper for å finne en kjæreste. De tar et dypt innpust før de bretter opp ermene og kaster seg inn i den digitale jungelen de elsker å hate.  Den jungelen de klager over, men samtidig ikke klarer å holde seg unna.  Ønske om å treffe noen er stort. Hva er det egentlig med denne kjærligheten som vi higer sånn etter den når vi ikke har den? Handler det egentlig om å finne en person man kan dele livet med, eller handler det om noe annet? 

Jeg anbefaler heller å kjøpe en ny kjole. 

Lytt til denne bloggposten her:  https://soundcloud.com/anehagen/kjop-deg-heller-en-ny-kjole

Jeg har vært i denne bransjen i 17 år nå, og for hvert år som går, jo tydeligere blir det for meg.  4 av 5 søker etter en kjæreste av helt feil grunner. Det handler om et utopi vi leter...

Les videre...

Har du møtt på en av disse kvinnene? Hold deg langt unna!

Du vet disse kvinnene som virker så snille og greie på overflaten? Kvinnene som poster fine quotes i sosiale medier og som har mange smilende bilder hvor de nyter livet og ser ut til å ha en indre ro og balanse? Kvinnene du kanskje ser opp til eller blir enormt glad når du føler at de ser deg og verdsetter deg. 

Disse kvinnene som virker full av empati og som deler masse av seg selv, må du være forsiktig med å ha for nær deg, hvis du ikke virkelig kjenner de godt. 

Hvis du ikke vet at alt det gode de prøver å gjøre for deg, eller sier til andre, kommer fra en genuin og ekte lyst til å bidra til noe bra hos andre. 

Er dette en kvinne du nettopp har blitt kjent med? Bli bedre kjent med henne før du involverer deg for mye følelsesmessig. Ikke la henne ta for stor plass i livet ditt eller hjertet ditt. Det kan være helt andre årsaker til at hun gir deg den...

Les videre...

Du er ikke lenger verdifull bare fordi du er singel.

Bill. søker eksisterer ikke lenger. Det å bare være singel og tilgjengelig er ikke lenger nok.  Det må du som singel forstå. Det nytter ikke å smelle opp et profilbilde og tenke at her er jeg. Klar for å ta deg i mot. Ta kontakt så lever vi lykkelig i alle våre dager. 

Du er ikke lenger verdifull, bare fordi du er singel. 

Før i tiden var det slik at det å være singel, var nok for å finne en partner. Målet var ikke å være lykkelig i en relasjon, eller at forholdet skulle vare, men at man skulle overleve og ha det så godt som mulig.  Kvinner skulle bli kone og mamma. Mennene skulle få kone og barn. 

Nå i 2019 snart 2020 er ting snudd totalt på hodet. Kvinnene trenger ikke lenger en partner for å overleve.  De tar ikke lenger det første og beste.

Det at du som mann er single, er ikke nok for at du skal kunne få en...

Les videre...

Kjære komforsone, jeg må restarte deg!

Bildet er fra en tur jeg (alene) hadde til Tyrkia i 2017 hvor jeg bestemte meg for å restarte min komfortsone.

Denne uken har jeg hatt masse 1-1 samtaler med de som er med i mentor programmet mitt. Flertallet av disse er flotte, sterke, selvstendige kvinner, som sliter med det samme.  Å komme seg ut av et destruktivt mønster når det kommer til menn. 

Er du en av disse kvinnene også? 

Er du en av kvinnene som sender meldinger til menn du egentlig vet ikke er bra for deg, eller takker ja til å treffe noen som du vet ikke vil ha deg like mye som du vil ha han? 

Som jobber med deg selv. Tar kurs. Leser artikler. Prøver å forstå hva du må endre for å tiltrekke deg en annen mann enn du gjør?  Men så havner du utpå det samme igjen og igjen.  

Du skjønner ikke hvordan det skjer engang.  Du har plutselig bare sendt den meldingen eller sagt ja til å...

Les videre...
Close

50% Complete

Få mine 3 STEG helt gratis. 

Legg igjen navn og email så får du tilgang til mine 3 STEG og min oppskrift for hvordan du kan finne en fin kjæreste.


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere.