Den fine, men farlige forelskelsen.

dating forelskelse Jun 18, 2020

Det er sommer, sol og åpne hjerter. Lysten av å kjenne noen inntil seg er større. Det å flette fingrene inn i fingrene. Små kyss. Se hverandre inn i øynene og føle at verden forsvinner. Det finnes kanskje ingenting som er finere enn å være forelsket. Men det finnes heller ikke noe farligere. Ingen manipulerer deg bedre enn deg selv, når du ønsker å forelske deg. 

Har du veldig lyst til å bli forelsket? Pass deg! 

Lytt til denne posten her: https://soundcloud.com/anehagen/den-fine-men-farlige-forelskelsen 

Vi har lett for å si at vi ble lurt, når vi har vært i et forhold som ikke er bra. Sannheten er ofte at vi har lurt oss selv.🙈   Ofte er det oss selv som lurer oss inn i masse fine følelser. Vi ønsker å sveve. Vi ønsker å føle oss sett, verdsatt og begjæret.  Det er ingenting som føles bedre enn når noen gjør alt dette på en gang. Lyst forveksles med kjærlighet.

Hva mener jeg med det? Lyst handler om seksuelt begjær. En følelse av å måtte ha noen. Måtte bli mer kjent. Måtte være nær. Det vi gir oss selv unnskyldning til å se etter ved å kalle det for kjemi. Mens kjærlighet det er en dyp connection mellom to mennesker som virkelig er glad i hverandre. Hvor følelsene er tilstede ikke pga kjemiske reaksjoner i hjernen (kjemi) men pga følelser utviklet mot personen slik personen er. Som en helhet. 

Hvorfor det å være glad i seg selv er så viktig!

Vi snakker mye om dette med egen kjærlighet og elske seg selv først. Det er ikke uten grunn. Har du det ikke bra med deg selv eller livet ditt, så vil du mest sannsynlig ta dårligere valg. 

Når mine klienter og jeg snakker om tidligere relasjoner er det alltid tydelig at hvordan vi hadde det emosjonelt når vi valgte en partner påvirket partnervalgene vi gjorde. Det slår virkelig aldri feil. De gangene vi har valgt noen som egentlig ikke var bra for oss eller passet til oss, var vi emosjonelt på en plass hvor vi ikke hadde det 100% bra.

Det var noe som vi sleit med, slik at en forelskelse passet ypperlig å rote seg inn i. 

Har du det bra med deg selv eller/og livet ditt, vil du studere og analysere en potensiell partner mer. Du vil stille spørsmål, ikke bare til personen, men til dine egne følelser. Du vil ikke la deg sveve for å glemme noe, men være kritisk for å kunne nyte noe lengre. 

En kvikk fiks, har aldri vært en god fiks. 

Det eneste en kvikk fiks er bra til i mine øyne er en heftig omgang sex (enten med seg selv eller partner) før man skal noe, for å senke temperaturen. Utenom det viser det seg at alt man gjør, med bevissthet holder lengre.

En spiker vil alltid vinne over superlim når to planker skal holdes sammen.

Å la seg selv sveve og leve i nuet med en ny romantisk partner er som å drikke seg inn i en konstant rus for å glemme det man egentlig bør ta tak i. 

Det går aldri bra, så hvorfor fortsetter vi å gjøre det?  

Fordi det er så herlig. Det er så fantastisk digg å drømme seg vekk. Sveve. Nyte. Føle seg levende. 

Samtidig vet jeg at de som gjør jobben med seg selv finner noe dypere enn den svevende forelskelsesfølelsen. De som får det bra med seg selv, og finner sin OMEGA styrke, de finner også en partner som de ikke bare svever med, men får det bra med. På sikt. 

Du må ha en hånd å holde i, hvis du ikke klarer det selv. Du må støtte deg til noen underveis i prosessen din, hver eneste uke hvis du ikke klarer å gjøre det på egenhånd.  Det handler ikke bare om å komme dit at man er lykkelig på egenhånd, og så klarer man alt selv etterpå. Når følelser skapes og ubalansen i kroppen settes i gang via endorfiner er det lett å legge hjernen hjemme. På samme måte som når alkoholen siger inn i hjernen og all kritisk tekning forsvinner.

Når et av forholdene jeg har vært med på å skape ryker, handler det alltid om at jeg ikke har blitt involvert i de vanskelige følelsene som dukker opp. Man holder det inne, skal være flink pike og fikse selv, og så går det til helvete. 

Ego må vekk hvis du skal lykkes med kjærligheten. Du må tørre å be om eksperthjelp hvis du ikke får det til. Ikke bare be om noen gode råd eller 3 STEG for å finne ut av ting selv. Du må virkelig blottlegge deg til en ekspert du stoler på, og la EGO få passe på andre viktige ting for å beskytte deg. 

Ta kontakt med meg hvis du er klar for kjærligheten eller vil bli klar. Så setter vi oss ned og lager en liten plan sammen. Denne sommeren har jeg 70% på en måned med rådgivning fra meg, for at du som kanskje virkelig trenger det, skal få prøve det til en god pris. 

https://www.anehagen.no/offers/LaPmEXKF?coupon_code=SOMMER 

Eller hvis du kjenner at du ikke er helt klar, og vil lære litt på egenhånd, så anbefaler jeg "Styrk din feminine kraft" Det er en vel investert tusenlapp denne sommeren.  

https://www.anehagen.no/feminin 

La denne sommeren bli sommeren hvor du forelsker deg i noen som er bra for deg. Fordi du fortjener det. 

Klem Ane 💕

Close

50% Complete

Få mine 3 STEG helt gratis. 

Legg igjen navn og email så får du tilgang til mine 3 STEG og min oppskrift for hvordan du kan finne en fin kjæreste.


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere.