Kjøp deg heller en ny kjole enn å gå på nettet for å finne deg en ny kjæreste.

Uncategorized Jun 13, 2020

Hver eneste dag logger en halv million nordmenn seg inn på datingapper for å finne en kjæreste. De tar et dypt innpust før de bretter opp ermene og kaster seg inn i den digitale jungelen de elsker å hate.  Den jungelen de klager over, men samtidig ikke klarer å holde seg unna.  Ønske om å treffe noen er stort. Hva er det egentlig med denne kjærligheten som vi higer sånn etter den når vi ikke har den? Handler det egentlig om å finne en person man kan dele livet med, eller handler det om noe annet? 

Jeg anbefaler heller å kjøpe en ny kjole. 

Lytt til denne bloggposten her:  https://soundcloud.com/anehagen/kjop-deg-heller-en-ny-kjole

Jeg har vært i denne bransjen i 17 år nå, og for hvert år som går, jo tydeligere blir det for meg.  4 av 5 søker etter en kjæreste av helt feil grunner. Det handler om et utopi vi leter etter for å føle oss bedre. Som med det meste annet her i livet. 

De har et tomrom fordi de ønsker å bli lykkelige og føler at hvis de får en kjæreste så vil de bli det. Eller de har et tomrom fordi de ønsker å føle seg som fullstendige individer og uten en kjæreste føler de at noe mangler. De ønsker å passe inn og de føler at for å passe inn så må de finne en kjæreste slik at de ikke blir uglesett som at det er noe feil med dem. De ønsker å bli sett på som vellykket og de føler at uten en kjæreste så mangler de den siste biten for å bli sett på som nettopp det. 

Istedenfor å endre samfunnet til å ha individuell lykke som et mål, så prøver vi å skaffe oss de elementene som vi er vokst opp til å tro at skal gjøre oss lykkelige. 

Hva mener jeg med det?

Når du vokser opp så er det flere ting du får spørsmål om, som i hodet setter seg som målsetninger du må hige etter.

  • En god utdannelse.
  • Få lappen og bil.
  • Kjøpe leilighet eller hus.
  • Finne en flott partner.
  • Få barn.

Det er ingenting av det vi hører når vi vokser opp som tilsier at din egen lykke er viktig. At hvordan du har det, med deg selv, er viktigst for et godt liv. Det handler om disse elementene som vi har fastsatt at vil gjøre oss lykkelige. 

Ting som i mine øyne er vedtatt som det eneste rette, i en tid hvor vi ikke hadde mulighet til å kjenne på individuell lykke.

For å overleve måtte man være to. For å kunne få de gode jobbene  eller jobb i det hele tatt måtte man ha bil. For å kunne være sikker på at man ikke ble kastet ut av huset måtte man eie det. For å få nok hjelp til å få ting til å gå rundt måtte man ha barn som kunne bidra i hverdagen. 

Nå i 2020 er ikke dette lenger noe vi MÅ ha. Vi står fritt til å leve livet som vi selv ønsker. Vi kan forme vårt eget liv ut i fra egne behov og egne lyster. En enorm frihet som for mange blir veldig vanskelig å svelge. Det blir rett og slett en indre konflikt, fordi vi har blitt opplært i noe som vi innser at kanskje ikke stemmer helt med virkeligheten lenger. 

 

Ikke hør på de som mener at det er naturlig å være to.

 

Det er ikke lenger naturlig å være to.  Vi har ikke lenger behov for at man må være to for å leve ett godt liv, eller holde hjulene igang når det kommer til verdensutviklingen eller verdensøkonomien. 

Når det i 2015 ble vedtatt nye verdensomfattende målsetninger var det ingen punkter der om at mennesker må være sammen som kjærester. 

http://www.anthropocene.info/global-goals.php 

Det handler om noe som er større enn oss selv, og det handler definitivt ikke med den typiske kjernefamilien som utgangspunkt. Verden blir ikke en bedre plass av at alle har en livspartner og får barn. Den blir heller ikke bedre hvis alle eier sitt eget hus, eller kjører bil. 

Hvordan kan jeg som jobber som datingrådgiver og matchmaker mene dette?

Fordi jeg ser verdien av individuell lykke. 

Ja, jeg har gode verktøy å tilby til de som ønsker seg en kjæreste. Gjennom 17 år har jeg sett hva som må til for å finne en bra partner på egenhånd. Jeg har også utviklet en god intuisjon for å kunne sette mennesker som passer sammen i kontakt med hverandre.  Jeg elsker jobben min som datingrådgiver og matchmaker. Det å kunne gi mine kunder det de drømmer om og ønsker seg.

Men, nok en gang;  Det viktigste for meg er individuell lykke. Når jeg ser at mine kunder eller potensielle kunder ikke er lykkelige, er det viktig for meg å se om dette handler om savnet etter noen å dele livet med, eller noe annet.

I 2012 startet jeg et onlinekurs som het AGAPI kurset. Dette kurset var laget for kvinner som trengte å finne lykken i seg selv. Så ble jeg utdannet som matchmaker og det fikk fokus i mitt profesjonelle liv.  Men kvinnene som trengte å finne lykken i seg selv ble aldri glemt.

Så når Covid 19 kom og jeg ikke kunne introdusere single til hverandre lenger, så benyttet jeg fritiden til å skape OMEGA felleskapet. Et samfunn for sterke selvstendige og flotte kvinner, som enten trenger å møte andre likesinnede, eller få inspirasjon og motivasjon til å nå nye lykkehøyder i livene sine. Det handler ikke om det å finne seg en kjæreste, men å være lykkelig. Punktum. 

2020 er et fantastisk år i mine øyne.

Fullpakket med emosjonelle vekkere for å få oss til å reflektere over hvem vi er og hvordan vi ønsker at livet vårt skal være. 

Jeg kommer til å fortsette å finne flotte kjærester til kundene som ønsker det og jeg gleder meg til å sette i gang igjen som matchmaker til høsten, men jeg kommer til å ha mye mer fokus på den feminine kraften og at man ikke MÅ være to for å være lykkelig. 

Trenger du en endorfin dose, kjøp deg heller en fin kjole enn å hive deg ut på datingsiden. Gjør noe kjekt med venner som heier deg frem og som ikke gir deg følelsen av å ikke være bra nok fordi du er singel.  Har du ingen slike venner? Meld deg inn i felleskapet mitt og få slike kvinner i livet ditt. 

Livet er til for å leves og nytes. Bryt deg fri fra rammene samfunnet har presset deg inn i og gjør deg selv lykkelig. Finner du ut at du vil ha en kjæreste og at du ikke kan være helt lykkelig uten? Supert!  Men da har du i alle fall krysset av alle rutene og er sikker på at savnet ditt ikke egentlig handler om noe annet. 

 

 

 

Close

50% Complete

Få mine 3 STEG helt gratis. 

Legg igjen navn og email så får du tilgang til mine 3 STEG og min oppskrift for hvordan du kan finne en fin kjæreste.


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere.