Har du møtt på en av disse kvinnene? Hold deg langt unna!

Du vet disse kvinnene som virker så snille og greie på overflaten? Kvinnene som poster fine quotes i sosiale medier og som har mange smilende bilder hvor de nyter livet og ser ut til å ha en indre ro og balanse? Kvinnene du kanskje ser opp til eller blir enormt glad når du føler at de ser deg og verdsetter deg. 

Disse kvinnene som virker full av empati og som deler masse av seg selv, må du være forsiktig med å ha for nær deg, hvis du ikke virkelig kjenner de godt. 

Hvis du ikke vet at alt det gode de prøver å gjøre for deg, eller sier til andre, kommer fra en genuin og ekte lyst til å bidra til noe bra hos andre. 

Er dette en kvinne du nettopp har blitt kjent med? Bli bedre kjent med henne før du involverer deg for mye følelsesmessig. Ikke la henne ta for stor plass i livet ditt eller hjertet ditt. Det kan være helt andre årsaker til at hun gir deg den rosen og anerkjennelsen du nå setter så veldig pris på. 

Vennskap med slike kvinner kan bli til ditt livs verste mareritt hvis du ikke er forsiktig. 

Hvorfor er narsissistiske kvinner så farlige?

Grunnen til at narsissistiske kvinner er farlige er fordi de er utrolig gode til å manipulere. Havner du i en konflikt med en slik kvinner når du har vært lenge involvert med henne kan det hende at hun vil gi deg følelsen av at du har gjort noe feil.  Mennesker som er direkte involvert med slike kvinner blir ofte mentalt svake over tid, og plutselig står du i en situasjon du ikke forstår eller vet hvordan du kan komme deg ut av. 

Jeg kommer innimellom i kontakt med slike kvinner via jobben. 

For noen dager siden fikk jeg en telefon fra en av mine matchmaker kolleger. Hun kunne fortelle meg at en kunde som jeg nettopp hadde avsluttet samarbeid med hadde kontaktet henne for å få henne med på en svertekampanje mot meg. 

Denne kvinnen hadde jeg altså noen uker tidligere gitt pengene igjen til og svartelistet.  Hun hadde fått en date av de 6 datene hun hadde bestilt (før jeg endret konseptet mitt) og jeg betalte henne tilbake pengene for de 5 jeg ikke kom til å sende henne på.  Jeg hadde hatt noen røde flagg oppe på henne en god stund, men så når corona kom og jeg jobbet mer for andre kunder enn henne (fordi hun hadde et annet produkt) så ble det veldig klart for meg at hun her må jeg avslutte samarbeidet med.

Det er noe med den følelsen av at noe ikke stemmer.  Jeg kjente at jeg ikke kunne ikke stå inne for å involvere henne med et annet menneske. Jeg velger heller å avslutte noe som jeg er usikker på, enn å gi noen en ekstra sjanse som kan slå helt feil ut. 

Når min kollega kontaktet meg kjente jeg en enorm takknemlighet for å ha fulgt magefølelsen min. Slike dramatiske og hevngjerrige kvinner ønsker jeg ikke å bli assosiert med som matchmaker. 

I tillegg til å sende en slik mail for å prøve å sverte meg, hadde hun en annen tidligere kunde av meg på kopi. En kunde som jeg hadde store problemer med for noen år siden og som jeg vet har prøvd å sverte meg ved å ta kontakt med nye kunder eller kandidater. 

Det i seg selv viser hvor farlige slike kvinner er. Når du bruker så mye energi på å prøve å ødelegge for noen som avviste deg. 

 

Jeg blir ikke følelsesmessig påvirket av slikt, men det blir kanskje du. 

For meg er dette en del av jobben min. Spesielt når jeg har valgt å bare ha kvinnelige kunder.  Men jeg blir ikke påvirket av slike episoder. Jeg er bare glad for å kunne stå for at mine kvinner, som jeg setter i kontakt med bra menn, de er bra kvinner.

Integriteten min er viktigere enn fornøyde kunder.  For meg er relasjonen jeg skaper viktigst. At jeg kan stå inne for den relasjonen som blir til via meg. At mine kvinner er bra kvinner som virkelig fortjener de bra mennene de ønsker seg. 

Men for deg, som ikke har dette som jobb kan slike relasjoner få katastrofale følger. Derfor er det viktig for meg å advare mot slike kvinner. 

Ikke la deg manipulere og lure. Ikke la narsissistiske kvinner spise opp energien din og gi deg falske bekreftelser.  Vern om hjertet ditt og vær kresen på menneskene du ønsker å ha i livet ditt. 

Mitt beste tips er å gå gjennom dine relasjoner og analyser hva dine venninner "bruker" deg til.  Hvordan er relasjonen deres egentlig? Gir de for å få, eller gir de for å gi? Får de deg til å føle deg fantastisk eller får de deg til å føle deg usikker?  Har de kommet nylig inn i livet ditt og har egentlig bare ganske nye venner rundt seg? Eller har de noen som de har vært nær med i flere år som de fortsatt har sunne og fine relasjoner med? 

Er du usikker på om du har noen narsissistiske kvinner i ditt liv?

Sjekk denne videoen her: 

https://www.youtube.com/watch?v=fHDjsJtbysQ 

Har du opplevd å bli tiltrukket av slike kvinner? Og har du slike kvinner i livet ditt nå?  Hva har du gjort for å fjerne disse kvinnene fra livet ditt, og hva tenker du å gjøre nå, hvis du har en slik kvinne i livet ditt nå? 

 

 

 

 

Close

50% Complete

Få mine 3 STEG helt gratis. 

Legg igjen navn og email så får du tilgang til mine 3 STEG og min oppskrift for hvordan du kan finne en fin kjæreste.


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere.