Du er ikke lenger verdifull bare fordi du er singel.

Bill. søker eksisterer ikke lenger. Det å bare være singel og tilgjengelig er ikke lenger nok.  Det må du som singel forstå. Det nytter ikke å smelle opp et profilbilde og tenke at her er jeg. Klar for å ta deg i mot. Ta kontakt så lever vi lykkelig i alle våre dager. 

Du er ikke lenger verdifull, bare fordi du er singel. 

Før i tiden var det slik at det å være singel, var nok for å finne en partner. Målet var ikke å være lykkelig i en relasjon, eller at forholdet skulle vare, men at man skulle overleve og ha det så godt som mulig.  Kvinner skulle bli kone og mamma. Mennene skulle få kone og barn. 

Nå i 2019 snart 2020 er ting snudd totalt på hodet. Kvinnene trenger ikke lenger en partner for å overleve.  De tar ikke lenger det første og beste.

Det at du som mann er single, er ikke nok for at du skal kunne få en kjæreste. Fra å være de som velger og vraker, er menn nå ofte de som blir valg. Det er tøft.

Spesielt når man ikke har forstått hvordan selge seg inn. 

Bill.merk søker er blitt til bill.merk tilbyr.

Når du som en vanlig norsk fyr legger ut  to bilder av deg selv og skriver "Søker kvinne 40 pluss som er trofast og grei" så kan du ikke forvente at du får ett eneste svar.  (I alle fall ikke fra en oppegående kvinne som leter etter en kjæreste uten å være totalt desperat fordi hun mest sannsynlig ikke har det bra med seg selv.) 

Både kvinner og menn må begynne å forstå at det er de som er på tilbud siden og ikke omvendt. Vi har en automatisk tanke om at vi er den som velger fordi det er så mange å velge mellom, men vi glemmer at det er helt likt for den som sitter på den andre siden også.

Bill.merk søker er blitt til bill.merk tilbyr.

Selv om du føler at du velger, så er det faktisk ikke slik det er. Du blir valgt eller vraket hver eneste gang noen ser på profilen din. Så når du som kvinne lar svært få komme gjennom nåløyet ditt for å kunne bli kjent med deg, så mister du 90% av de mennene som faktisk ville sett verdien av deg.  

Og menn må bli flinkere til å vise verdien av seg selv slik at de lettere blir valgt i den første utvelgelsen av kresne og sære kvinner. 

Du må vise hva du kan tilby, hvem du vil være som en kjæreste, hva som er verdien ved deg annet enn det man ser ved første øyekast. 

OK, så er du ikke Brad Pitt, men Bård Pettersen kan være enda bedre han, for den kvinnen som vil se verdien av han enn det Brad Pitt kan. Det er DER du må ha fokuset ditt. 

"Jeg er kanskje ikke Brad Pitt, men fy søren så god jeg er på logistikk og bamseklemmer" 

Min frustrasjon som datingrådgiver er denne: 

Jeg forstår ikke at vi, i 2019 hvor alt i livet handler om bevisstgjøring, innsalg og verdisetting, er så dårlige på å lete etter en kjæreste. Jeg skjønner det rett og slett ikke! At ikke flere single våkner opp og forstår at når det jeg har gjort i 10 år ikke funker, så bør jeg kanskje prøve å finne ut hva jeg gjør feil...... 

Vi bruker flere timer på å studere en jobb vi vurderer å søke på, før vi søker, mens vi bruker 2 minutter på å vurderer en potensiell livspartner via nettet, før vi møter personen. 

Hvor sykt er ikke det??  Vi velger en livspartner uten å tenke over hvordan livet kommer til å være med den personen. I dag, i morgen og om 30 år frem i tid. 

Vi stiller ikke spørsmål for å forstå hvordan et menneske vil være i en relasjon med oss. Ingen bryr seg om hvordan personen vil være når en livskrise rammer. 

Ingen stiller spørsmålet - hvem er du? 

Ingen har behov for å finne ut hvorfor de vil være en god match, annet enn at de kjenner en tiltrekning ved å se på profilen eller via meldingene som sendes.  Single kaster bort flere titalls timer hver eneste uke på å bli kjent med mennesker som aldri kommer til å kunne se dem eller verdsette dem. 

Samtidig er det flere tusen flotte single der ute som blir oversett fordi de ikke innehar evnen til å selge seg selv på en god måte. 

Gjør dette neste gang...

Neste gang du skal lage deg en profil på nettet,  eller du vurderer om du skal møte en du har chattet med.  Tenk deg om. 

Kommer du til å kaste bort tiden din, eller faktisk få det resultatet du er ute etter, ved å gjøre det du er i ferd med å gjøre? 

Lykke til! 

 

Close

50% Complete

Få mine 3 STEG helt gratis. 

Legg igjen navn og email så får du tilgang til mine 3 STEG og min oppskrift for hvordan du kan finne en fin kjæreste.


Når du legger igjen informasjonen din godkjenner du samtidig at jeg kan lagre informasjonen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan enkelt slette informasjonen din senere.