30 dager med 30 tips som vil endre datingen din.

Datingen endrer seg stadig og det er lurt å kunne triksene som vekker interesse og får deg til å skille deg ut. Jeg har satt sammen mine 30 beste tips for å lykkes med dating i denne mail serien som du enkelt kan bestille ved å trykke deg videre på linken.

Bare ting du ikke har hørt før?

Det er helt sikkert noen av tipsene jeg sender deg du har hørt før, enten fra meg eller andre, men jeg er helt sikker på at du vil få noe nytt materiale også. Det som er viktig for meg er å gi deg de tipsene som er aktuelle NÅ og som skaper resultater for deg i datingen nå. Råd jeg fikk for 15 år siden er f.eks helt bak mål å bruke i dag. 

Nysgjerrig på hva andre har lært av meg?

"Etter å ha prøvd og feilet i mange år kom jeg i kontakt med Ane. Gjennom veiledning og motivasjon fra henne testet jeg ut 100 dager oppskriften. Etter 6 uker fant jeg en flott mann som jeg nå er kjæreste med. "

Kathrine
Fulgte oppskriften høsten 2018

"Jeg hadde fulgt Ane over lang tid når jeg tok kontakt. Jeg var lei av å aldri lykkes og ville ansette henne til å finne den rette til meg. Hun viste meg oppskriften og jeg satt i gang som et siste forsøk på egenhånd, med hennes veiledning. En måned senere møtte jeg en flott kvinne som jeg nå er samboer med."

Knut
Fulgte oppskriften våren 2018

"Jeg tiltrakk meg alltid feil menn. Det var min greie. Ane sitt mentorprogam og oppskrift hjalp meg å bli bevisst på mine valg og min verdi. Ane sier at enhver date er en date i riktig retning og det stemmer. 2 år senere er jeg lykkelig gift med mannen i mitt liv. Takk Ane, for at du står på for oss single."

Elisabeth
Testet mentorprogram og oppskrift høsten 2017

"Dating via nettet har aldri fungert for meg. Ane sin oppskrift hjalp meg forstå hva jeg har gjort feil og hva jeg må endre. Denne sommeren traff jeg masse flotte kvinner, og til slutt sa det pang. Takk Ane, jeg hadde aldri møtt Lisa uten deg."

Joachim
Testet mentorprogram og oppskrift våren 2019

"Jeg var alltid kjempe motivert hver Søndag. Så etter en liten runde på Tinder var jeg dritt lei. Uten oppskriften til Ane hadde jeg aldri holdt ut og gjort jobben. Uten oppskriften til Ane hadde jeg gått glipp av profilen til Håvard. Uten oppskriften til Ane hadde ikke denne sommeren vært den beste sommeren i mitt liv. "

Merethe
Fulgte oppskriften høsten 2018
Close

50% ferdig

Yes!🎉 30 tips er snart på vei til deg

Legg igjen navn og email så godkjenner du at jeg kan lagre informasjon din og sende deg mail med informasjonen du trenger for å få mine 30 beste tips (GDPR)