30 tips for endring i datingen din 🎉

La meg dele mine 30 BESTE TIPS for å inspirere og motivere til en endring i datingen din. Dette er for deg som kanskje er lei av resultatene du får, men som ikke har gitt opp helt enda. Du er klar for noen gode tips for å øke sjansene dine, og finne den rette.

Konkrete verktøy som er aktuelle i dag.

Jeg elsker å dele gode vektøy med mine følgere som gjør datingen deres bedre. I disse 30 mailene har jeg satt sammen de beste tipsene og verktøyene som mine følgere har fått gode resultater via. Les historier fra virkeligheten og se om du også kan benytte deg av noen av verktøyene de har brukt. 

Nysgjerrig på hva andre har lært av meg?

"Etter å ha prøvd og feilet i mange år kom jeg i kontakt med Ane. Gjennom veiledning og motivasjon fra henne testet jeg ut 100 dager oppskriften. Etter 6 uker fant jeg en flott mann som jeg nå er kjæreste med. "

Kathrine
Fulgte oppskriften høsten 2018

"Jeg hadde fulgt Ane over lang tid når jeg tok kontakt. Jeg var lei av å aldri lykkes og ville ansette henne til å finne den rette til meg. Hun viste meg oppskriften og jeg satt i gang som et siste forsøk på egenhånd, med hennes veiledning. En måned senere møtte jeg en flott kvinne som jeg nå er samboer med."

Knut
Fulgte oppskriften våren 2018

"Jeg tiltrakk meg alltid feil menn. Det var min greie. Ane sitt mentorprogam og oppskrift hjalp meg å bli bevisst på mine valg og min verdi. Ane sier at enhver date er en date i riktig retning og det stemmer. 2 år senere er jeg lykkelig gift med mannen i mitt liv. Takk Ane, for at du står på for oss single."

Elisabeth
Testet mentorprogram og oppskrift høsten 2017

"Dating via nettet har aldri fungert for meg. Ane sin oppskrift hjalp meg forstå hva jeg har gjort feil og hva jeg må endre. Denne sommeren traff jeg masse flotte kvinner, og til slutt sa det pang. Takk Ane, jeg hadde aldri møtt Lisa uten deg."

Joachim
Testet mentorprogram og oppskrift våren 2019

"Jeg var alltid kjempe motivert hver Søndag. Så etter en liten runde på Tinder var jeg dritt lei. Uten oppskriften til Ane hadde jeg aldri holdt ut og gjort jobben. Uten oppskriften til Ane hadde jeg gått glipp av profilen til Håvard. Uten oppskriften til Ane hadde ikke denne sommeren vært den beste sommeren i mitt liv. "

Merethe
Fulgte oppskriften høsten 2018
Close

50% ferdig

Yes!🎉 30 tips er snart på vei til deg

Legg igjen navn og email så godkjenner du at jeg kan lagre informasjon din og sende deg mail med informasjonen du trenger for å få mine 30 beste tips (GDPR)