IMG_20220510_160825.jpg

Er det din tur nå? 

Jeg har 10 års jubileum i år og det skal feires med en helt ny metode for å få deg som er klar på rett kjør. Jeg har samlet sammen alt jeg har lært så langt om våre emosjonelle hindringer, selsaboteringer og tilbakefall i denne nye metoden som jeg har valgt å kalle INTENS. 2 dager med 1 til 1 samtaler og foredrag om det som jeg ser hindrer de fleste av dere til å ta i mot kjærligheten. Alt digitalt, fra der du er. Om det er på hytta, om det er hjemme, om du tar inn på hotell for å ta innover deg det som skjer og setter av en helg til deg og kjærligheten.

Hvordan foregår dette?

Fredag kveld får du tilgang til kurs siden hvor første video ligger ute. En video som tar for seg alle de tingene jeg ser at setter en stopper for single i dag. Din oppgave blir å notere de tingene som du kjenner deg igjen i som vi da skal ta for oss på første 1-1 møte. 

 

Vi starter opp Lørdag morgen kl 09.00 med velkomstmøte via Zoom vi tar for oss hvordan dagen skal bli og litt konkret informasjon. Alle får også nå tilgang til dagens oppgaver som skal fylles ut som du vil jobbe med når du ikke har 1-1 møte med meg.  Alle vil fra før ha fått sine fastsatte 1-1 møter med meg, så du kan selv legge opp dagen i forhold til jobbing med oppgaver. Du har tilgang til en egen nettside som kun du og de andre deltagerne har tilgang til og som skal være en safe space for dere alle. Mens du jobber med oppgavene kan du stille spørsmål til de andre deltagerne via en egen chat som er åpen 24/7 . Når alle har hatt sin første 1-1 samtale møtes vi igjen på Zoom for en oppsumering fra meg før lunsj.  Etter lunsj blir det foredrag og kurs med utgangspunkt i de tingene jeg ser at dere trenger.  Det vil være pauser underveis hvor vi diskuterer og reflekterer rundt det som blir vist og selvfølgelig pauser til å spise, gå på toalettet og alt slik som det ville vært på en vanlig konferanse.  Som avslutning blir det deling av erfaringer og tanker etter første dagen før dere trekker dere tilbake og jobber med neste sett av oppgaver som skal gjøres før dere tar kvelden.  

Søndag morgen er det morgenmøte med program for dagen før nye runder med oppgaver og 1-1 møter står for tur. Vi møtes for oppsumering før lunsj.  Etter lunsj blir det igjen et live foredrag med diskusjon og refleksjon.  Dagen avsluttes med en  oppsummering før dere får en oversikt over det jeg ser at dere trenger å jobbe med. Ingen utleveres men alle utfordringer som dere som en gruppe har blir adressert.  Dere får etter avslutningsmøte en individuell plan tilpasset hver og en av dere. En plan som dere opprettholder og prøver å gjennomføre gjennom sommeren for å få til den endringen som er nødvendig. 

Målet er en INTENS opplevelse med konkrete løsninger som skal utføres over tid men med lekenhet og positivitet. Fordi det er det jeg ser har fungert for kundene jeg har vært mentor for over tid og som har måttet gå igjennom denne endringen for å få sitt resultat. 

Vi møtes igjen etter sommeren og oppsummerer hvordan det hele har vært.

Datoer du kan velge mellom: 

4-5 Juni - UTSOLGT

11-12 Juni - UTSOLGT

18-19 Juni - UTSOLGT

25-25 Juni - 2 plasser ledig 

Det er kun 6 ledige plasser hver helg dette kjøres -  Pris 4490,- 

PÅMELDING:

Du melder deg på ved å booke og betale direkte på denne siden. Du kan også sende meg en chat melding  eller mail på ane@anehagen.no så vil jeg melde deg på manuelt når du har betalt via faktura eller VIPS.