Romantisk Kompetanse og verdien av kunnskapen.

Har du kontakt med mennesker daglig? Da er dette foredraget for deg.

Oppdagelsen av Romantisk Kompetanse endret ikke bare min arbeidsmetode, men også mine relasjoner.  Det å se verdien av en større innsikt i forhold til menneskene jeg omgås med, har skapt store endringer i hvordan jeg kommuniserer med andre, og ikke minst hvordan mine meninger og tanker blir oppfattet. 

Relasjoner er viktige. Ikke bare de romantiske, men alle relasjonene vi har. Med familie, venner, koleger, kunder, pasienter.  Det å ha kunnsakp om de 3 elementene i romantisk kompetanse gjør oss til bedre mennesker og bedre nøkkelpersoner i en verden hvor kontakt med mennesker er en stor del av livet. 

Foredraget tar deg med på en reise for å forstå de tre elementene og gir gode verktøy for at du kan utføre disse i praksis. 

Tilbakemelding:


«Engasjement er det første ordet som kommer til sinns når jeg tenker på Ane. Dette ordet reflekterer ikke bare hennes autoritet på fagområdet og sterke tilstedeværelse på scenen. Men også effekten hun har på publikum; hvor hun klarer å skape genuin interesse(!)

Ane klarer å sette ord på noe abstrakt, udefinerbart og til tider sårt – som angår oss alle(!) Som følge av dette blir publikum sittendes igjen med en ny forståelse av seg selv. Såvel som konkrete verktøy de kan bruke til å forbedre seg selv og sin tilværelse.»

Vegard Jørmeland

Arrangør av Lean Startup Circle Stavanger hvor Ane var invitert til å holde foredraget på engelsk.

Bestill et foredrag med meg.

Kan dette foredraget passe til din bedrift? Klikk på knappen under å få uforpliktende informasjon om foredrag og coachingpakker til din bedrift.

Close

50% Complete

SKAL JEG DELE KUNNSKAPEN MIN MED DINE ANSATTE/KOLEGER?

Legg igjen navn og email under så får du til sendt litt uforpliktende informasjon om foredrag og coachingpakke som tilbys bedrifter.