OPPSKRIFT + KURS = SANT

Har du lastet ned de 3 STEG fra forsiden min gratis? Så bra! De stegene gir deg min oppskrift på hvordan du kan finne en kjæreste på 100 DAGER. Men ofte så kan det være enormt nyttig å ta mitt 100 DAGER kurs i tillegg. Da får du nemlig ikke bare steg for steg veiledning på hvordan du skal følge oppskriften, men du for også masse nyttig veiledning for å komme deg gjennom alle de fasene som man må gjennom for å få en langvarig relasjon.

Kartleggingsfasen

Hvem passer til deg, og hva trenger du i en relasjon for å ha det bra? Vi går gjennom de viktige tingene sammen og kartlegger hva du trenger og hvem du skal lete etter. 

Letefasen

Hvor skal du lete, og hvordan skal du lete? Vi er alle forskjellige, og ofte trenger vi å ha vår egen datingplan, spesialtilpasset oss. Den planen lager du og jeg sammen. Privat. Mellom oss.

Datingfasen

Hvilke tegn skal du legge vekt på? Hva er viktig å se på som et rødt flagg og hva ikke? Det å ha meg som din mentor når du treffer dine potensielle kjæreste er enormt verdifullt. 

UKE FOR UKE - DAG FOR DAG

Kurset har en egen seksjon hvor du har god oversikt over ukene i kurset og noe nytt og nyttig hver eneste dag.

Den viktigste fasen! Er du klar?

Kartleggingsfasen er den viktigste fasen, og i tillegg til disse videoene får du masse linker til nyttige artikler, personlighetsanalyser og andre verktøy jeg som matchmaker benytter for å kartlegge kunder og kandidater.

En hel seksjon bare på profilen din

Kurset inneholder en hel seksjon med video og guider slik at du kan få den perfekte profilen for å tiltrekke deg den rette for deg.

Kurset er igjen ÅPENT! 💕

På grunn av stor etterspørsel har jeg nå åpnet kurset igjen. 

Du bestiller og får dag 1 med en gang. Du har tilgang til LIVE mentoring hver mandag sammen med de andre som tar kurset og du får tilgang til en egen whats app gruppe hvor du kan få raskt svar på spørsmålene dine. 

De første 14 dagene er det mest fokus på kartleggingen, og derfor er dette ett YPPERLIG kurs å ta når man er i hjemmekarantene. Da er du KLAR for datingen når tilstanden i landet vårt er tilbake til normalen. 

Velkommen til kurs! 🎉

MELD DEG PÅ KURS

Neste kurs starter om:

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Klar for å lete? 🙌

Veldig mange har godt utbytte av mentor-ordningen. Der får du tilgang til oppskriften steg for steg og du bli med i en gruppe av andre single som er der du er. I letefasen.  I tillegg kan du bestille meg som din mentor for mer hjelp underveis.  

LES MER OM MENTOR-ORDNINGEN

Tilbakemeldinger

Siste tilbakemeldinger på konseptet mitt. Hvis du går inn på GRATIS DATINGHJELP over her finner du flere referanser under Mentor-Ordningen. Send meg gjerne en mail på ane@anehagen.no hvis du lurer på noe. 💕

FOKUS PÅ KUN DEN MENTALE BITEN?

30 DAGER kurset er et supert kurs for deg som skal utnytte en måned med ny kunnskap og selvutvikle deg selv. Et rimeligere og kortere kurs med masse læring for deg som ønsker bedre resultater.

Close

50% ferdig

Yey! Så fint at du vil ha beskjed når jeg åpner påmeldingen. 💕

Legg igjen navn og email så får du en mail fra meg og mulighet til å søke for å få registrering med 30% avslag i pris!