Lei av å lete etter en kjæreste selv? 👸

La meg introdusere deg til flotte single som kan passe til deg. 

 

Det siste tiåret endret datingen og vi oss mye. 

Vi er mer selvstendige, mer bevisste på hva vi trenger for å være lykkelig og ikke minst vi har en annen livsstil enn vi hadde før. 

Har du lett etter en kjæreste en stund vet du at det er en krevende prosess. Spesielt fordi det er vanskelig å møte noen som man passer til i den travle hverdagen man har. 

Man går også lei av å sitte på Tinder eller andre datingapper og måtte sortere og analysere for å finne noen som er verdt å bruke tiden på. 

Derfor er introduksjoner via en tredjepart og matchmaking, blitt veldig populært.   

Introduksjoner og Matchmaking. Hva er forskjellen?

Introduksjoner er ansettelse av meg for å lete etter bra kandidater i en kort eller lengre periode. Du betaler for at jeg skal komme med forslag på passende partnere og introdusere dere til hverandre så dere kan møtes, hvis dere begge vil det. Matchmaking er et dypere samarbeid mellom deg og meg. Jeg ansettes ikke bare for å introdusere deg til flotte single, men også for å hjelpe deg skape en relasjon som varer. Vi har samtaler før og etter en date og vi jobber med ting som måtte dukke opp. Du har meg tilgjengelig for deg 24/7 som en samtalepartner, datingrådgiver og matchmaker.

For deg som vet hva du vil ha og er klar for en kjæreste.

Er du trygg på deg selv og har klart for deg hva slags partner du ønsker deg? Da er introduksjoner for deg. Du bestiller og jeg introduserer deg til flotte single som jeg ser innehar det du leter etter.

PRØV EN MÅNED MED INTRODUKSJONER

JANUAR TILBUD - HALV PRIS PÅ ÅRSABONNEMENT

Nesten alle kundene mine har fått seg kjæreste så jeg trenger flere kunder! Derfor gir jeg nå halv pris på årsabonnement til alle som hiver seg rundt og er klare for en date. Det betyr at du kan date og kose deg i HELE 20202 og vite at skulle det ikke gå bra, så ringer du meg, så introduserer jeg til noen nye. (Må bestilles i løpet av Januar) Kontakt meg på ane@anehagen.no hvis du lurer på noe.

For deg som trenger en hånd å holde i, eller har høye krav.

Har du dårlige erfaringer, sliter med å vite hvem som passer til deg, eller du har spesifikke krav som krever mer leting enn for gjennomsnittet? Da er matchmaking for deg. Pris fra 250.000,- 

BESTILL SAMTALE OM MATCHMAKING

Referanser og tilbakemeldinger:

Jeg er utrolig glad for at mine par holder sammen, år etter år. Jeg tror det er fordi jeg vektlegger langvarige relasjoner når jeg introduserer single til hverandre. 💕

Close

50% Complete

Jeg velger mine matchmakingkunder med omhu..

For meg handler det alltid om å lykkes. Når jeg tar i mot en matchmakingkunde så handler det om at jeg har troen på at jeg vil kunne finne den rette til den kunden, og være den støtten som kunden trenger. Derfor er det viktig at vi blir kjent og ser om jeg kan være rett match for deg. Legg igjen Navn og email så tar vi oss en prat om hva matchmaking innebærer og hva jeg kan tilby.