Ice Cream Date

Lei av å lete selv?

Noen ganger kan være lurt å ansette noen til å gjøre hele "finne kjæreste jobben". Du er kanskje lei av å lete selv, eller ønsker å bruke tiden din på andre positive ting i livet ditt. I tillegg vil en profesjonell matchmaker mest sannsynlig finne en bedre match til deg enn du selv vil kunne finne.  Men det kommer ann på hvor godt matchmakeren kjenner deg og forstår hva slags relasjon du ønsker deg. Derfor har jeg etter 10 år som matchmaker landet på MatchMe metoden. En metode som skaper forhold som varer og hvor du som kunde blir ivarettat i prosessen.

Det å ansette en matchmaker kort fortalt. Les mer om min metode videre nedover på denne siden. 

134066240_197660008710654_6896503025686637356_n.jpg

MatchMe Metoden

Matche metoden er utviklet av meg gjennom ti år som Matchmaker. Det er en metode som har fokus på tre elementer som jeg mener er viktig for å få gode resultater, og for å skape en god følelse hos kunde/kandidat.

Det handler om grunnleggende kompatibilitet, positive vibrasjoner og kommunikasjonsrådgivning. 

Hvem som helst kan bli matchmaker og hvem som helst kan tenke at noen kan passe med hverandre. Men det å skape forhold som varer og utvikle en drømmerelasjon handler om bred kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer og hva vi trenger for å føle oss trygge på de avgjørelsene vi tar i vårt liv. 

Min jobb er å finne en flott kjæreste til deg, ved å introdusere deg til kjekke menn som innehar det du ser etter. Men det er også min jobb å passe på at dere vil det samme og vil kunne utvikle dype bånd som skaper en relasjon som varer. 

Jeg elsker metoden som jeg har utviklet og jeg elsker resultatene denne metoden skaper for mine kunder.  

Er du ute etter å ikke date masse menn i prosessen med å finne den rette for deg, så kan dette absolutt være en tjenste du vil ha nytte av og sette pris på. 

Ta kontakt med meg i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg jobbe og for å se om vi har en kjemi som vil gi oss et god og positivt samarbeid i prosessen. 

Kunden i fokus alltid. 

Det jeg liker aller best med MatchMe metoden er systemet som setter kunden i fokus. 

Innblikk i hvordan jeg jobber og tenker har vært veldig viktig for kundene mine, for å være trygg på prosessen. 

Og verktøyene jeg har skapt for at prossesen skal være et samarbeid hvor jeg får den informasjonen jeg trenger har vist seg å være alfa og omega. 

Vi koser oss sammen mot målet og det er gøy å reflektere og diskutere rundt kandidatene sammen. 

Det er ikke bare en rekrutteringsprosess som jeg gjør alene, men vi samarbeider mot et felles mål.  Det tror jeg er vesentlig. 

Ane-Hagen-referanse-853x1024.png