Omega power i fokus!🙌

Det er lett å si at likestillingen har kommet for langt, eller at vi nå må fokusere mer på å styrke menn, noe vi absolutt må. Men vi kvinner er ikke ferdig styrket. Vi er fortsatt ikke der vi ønsker å være, og det å få nyte singellivet og gjøre som vi selv vil står fortsatt på plakaten vår. 

Jeg sier JA til kjærligheten, og jeg vil definitivt gjøre det jeg kan for å hjelpe de av dere som ønsker dere en kjæreste, å få det, men hovedfokus skal være på DEG og det du trenger for å være lykkelig. 

#omegafelleskapet

Meld deg på i dag og få "Styrk din feminine kraft" til en verdi av 990,- med på kjøpet.
 

Kvinner som heier på kvinner! 🎉

Jeg ønsker å samle alle single, selvstendige og flotte kvinner på en plass. En plass hvor single kvinner kan støtte hverandre, motivere hverandre, inspirere hverandre og hvor målet ikke trenger å være å finne en kjæreste, men å ha det gøy. 

Nytt tema hver måned, Q&A fra meg LIVE en gang i måneden, egen skravlegruppe på facebook og selvfølgelig meg som din rådgiver i din hule hånd ved å stille spørsmål der inne.

SUPERTILBUD: MEDLEMSKAP + KURS TIL 349,- ( VERDI 1339,- )

Medlemsportal + Facebook gruppe

Når du blir medlem får du tilgang til en medlemsportal + en facebook gruppe. Medlemsportalen inneholder mine to mest populære kurs og månedens tema. Månedens tema blir satt ut i fra sesong eller behov jeg ser at medlemmene har. Det vil også være avstemning med forslag innimellom hvor flertallet bestemmer hva neste månedens tema skal være. Facebook gruppen vil inneholde intervjuer med flotte single kvinner og andre som har noe nyttig og komme med. I tillegg til Q&A for de som vil finne kjæreste en gang i måneden og masse mer.

Ønsker du deg kjæreste? Da er 100 DAGER kurset gull verdt.

100 DAGERS kurset er som et oppslagsverk hvor du finner gode tips til alle de 5 fasene man er gjennom når man leter etter en kjæreste. På den måten har du alltid en datingrådgiver med deg i lomma når du har lastet ned KAJABI appen som gir deg direkte tilgang til medlemsportalen via mobilen.

3 STEG for å finne den rette raskere.

I tillegg til det geniale oppslagsverket 100 DAGER med alle de forskjellige fasene er OPPSKRIFTEN min gull verdt. Denne oppskriften har hjulpet hundrevis av single kvinner finne den rette for seg raskere og med mindre følelsesmessig kaos. Disse stegene som du finner inne i kurset, kan du også få helt GRATIS ved å klikke på linken under:

Månedens tema i juni:

Close

50% fullført

Legg igjen navn og email så får du tilgang til de 3 STEG med en gang.

Du godkjenner samtidig at din kontaktinformasjon blir lagret i mitt system slik at jeg kan gjøre din brukeropplevelse bedre. Dette kan enkelt slettes av deg senere.