"Å få Ane sin hjelp er den beste investeringen jeg har gjort hittill i livet. Helt sant."

Mentor Kunde

Hvorfor lykkes de som investerer i min hjelp?

Er det en ting vi burde lært på skolen som vi ikke lærer, så er det mellom menneskelige relasjoner og følelser. Samtidig vet jeg på bakgrunn av min erfaring og kompetanse at kunnskap ikke er nok. Du er avhengig av å ha en støttespiller mens du leter og blir kjent og sorter og vurderer. Fordi når du er følelsesmessig engasjert så er det enormt vanskelig å ta gode avgjørelser. Spesielt hvis du har dårlige erfaringer eller har en tendens til å gå etter de som ikke passer til deg. 

Mange sliter seg ut mentalt fordi de skal fikse alt selv, Det er vår tids pandemi, spesielt for kvinner. Men de tingene du ikke synes er gøy og du kan outsourse til andre bør du outsourse. Fordi din mentale helse er viktig for livskvaliteten din.  Mange kvinner skriver til meg og vil vise at de har klart det selv, etter å ha kjempet, grått og presset seg selv i 3 år. De er stolte og fornøyde endelig. Og selvfølgelig er det hyggelig når de lykkes. Men var det verdt de to ekstra årene med smerte som mine kunder slapp fordi de hadde meg med seg på reisen? 

 

Ta kontakt med meg for å høre hva du kan gjøre for å lykkes raskere med utgangspunkt i den økonomien du har, eller hiv deg rundt å bli betalende medlem for å komme i gang med en gang. 


 

Hvem registrerer seg hos meg? 

"Mine" single, altså single som er registrert i min database for å bli introdusert via meg, eller som er mine kunder, er single som har det bra med seg selv. De vet hvem de er, de vet hva de vil ha, og de er lei av å lete selv, eller ønsker å bli satt opp på date via meg mens de også leter selv. 

Du trenger ikke være rik, super vakker/kjekk, eller perfekt for å passe med mine kunder, men du må ha det bra i livet ditt, trives med livet du lever og ikke minst være oppriktig ærlig om hvem du er som menneske.  

Medlemmer av 100 DAGER er noe annet. Dette er single som ønsker å lære min metode for hvordan selv finne den rette på 100 DAGER, og som ønsker å motta mine nyhetsbrev og annet som jeg sender ut til medlemmene. 

Når du registrerer deg på denne siden blir du ikke introdusert til mine kunder. For å bli det må du gå til www.matchme.no eller ta kontakt med meg direkte. 

Hvilke tjenester tilbyr jeg. 

På denne siden kan du bestille et medlemskap som passer til deg - når du skal lete selv.  Du kan bli gratis medlem eller velge å betale litt for å få litt mer kompetanse og kunnskap.   

 

Betaler du litt får du tilgang til mine artikler. 

Betaler du litt mer får du tilgang til min 100 DAGER metode med digitale foredrag og digitale medlemsmøter. Der kan du stille meg spørsmål og komme i kontakt med andre som også følger min metode. 

Betaler du litt mer kan du få meg som din mentor. Her er det minst 3 måneder av gangen fordi det er det jeg ser de fleste trenger for å få justert og satt seg inn i metoden.  

Hva du velger er opp til deg. Start gjerne som støttemedlem eller bli 100 DAGER medlem for å forstå metoden. Skulle du kjenne at samtaler med meg ville vært til god hjelp oppgraderer du til Mentor Medlem senere. 

Ønsker du at jeg skal finne kandidater til deg slik at du slipper lete selv? Ta kontakt for priser eller registrert deg via www.matchme.no

 

Velg prispakken din

 • GRATIS MEDLEM

  0kr
   
  For deg som vil få mine mailer og tilbud.
  Gratis pakke
  • Bli registrert som singel i mitt system (ikke databasen)
  • Få nyhetsbrev og mailer med råd og tips
  • Bli kontaktet når jeg skal ha eventer og annet
 • STØTTEMEDLEM

  49kr
  Hver måned
  Støtt mitt arbeid og få tilgang til artiklene på siden.
   
  • Tilgang til alle artikler på siden.
  • Få mine mailer og tips hvis du ønsker det.
 • 100 DAGER MEDLEM

  990kr
  Hver måned
  For deg som vil lære deg metoden til Ane.
   
  • Tilgang til 100 DAGER metoden + Ressursportalen
  • Tilgang til alle artikler
  • Deltagelse på fellesmøtene hvor du kan stille Ane spørsmål
  • Mailhjelp av Ane hvis det er noe du lurer på
 • MENTOR MEDLEM

  2790kr
  Hver måned
  Ane som mentor mens du benytter 100 DAGER metoden.
  Gyldig i 3 måneder
  • Tilgang til alt på nettsiden ink 100 DAGER +Treff Han Online
  • Full støtte 24/7 via mail/meldinger
  • Mentor Møte med meg hver 14 dag.
  • Ett ekstra Mentor Møte hver måned ved behov.