Trenger du noen råd rundt datingen din?🎉

Når man leter etter en kjæreste på egenhånd er det ofte mange ting man lurer på. Ved å være medlem i mentor-ordningen får du mulighet til å stille meg spørsmål via mail, i tillegg til masse nyttige verktøy for å kartlegge datingen din. Jeg mener at de som er med på Mentor-Ordningen har mulighet til å finne den rette for seg på 100 DAGER.

 

Så hvem er jeg? 🙋‍♀️

Jeg heter Ane Hagen, og jeg har jobbet med dating i over 15 år. Jeg startet opp bloggen Denrette.com i 2003 og etter det har jeg utviklet mange konsepter og mange hjelpemidler. 

I 2012 ble jeg utdannet Matchmaker og når jeg begynte å jobbe som det i 2015 oppdaget jeg hvor komplisert datingen kunne være. 

Fra 2017 og til 2019 hadde jeg full fokus på å finne en god oppskrift for de som ville lete selv. Jeg ville skape en måte som gjorde letingen etter den rette mindre utmattende og mer effektiv. 

100 DAGER konseptet mitt med mentor-ordningen i fokus ble en stor suksess. Er det din tur nå? 

ALLE FASENE DETALJERT FORKLART

Kursområdet inneholder masse video og artikler med tips og veiledning til de forskjellige fasene. Kartleggingsfasen, letefasen, dialogfasen og datingfasen.

Sniktitt på meny og kursområdet:

Inne i kurset er det kategorier for hver fase med masse nyttige video og artikler. Der finner du svar på det du måtte lure på, og gjør du ikke det, så sender du en mail til meg så legger jeg ut det du trenger.

OPPSUMMERING!

Her får du en liten oppsummering av de viktigste elementene ved å være med på denne ordningen.

Motivasjonsgruppe på Facebook

Når du blir med får du tilgang til en egen gruppe på Facebook hvor du kan få hjelp til profilen din, eller svar på ting du måtte lure på.

Mandagsmøte med LIVE mentoring.

Hver mandag er det LIVE mentoring hvor vi tar opp forskjellige problemstillinger og jeg svarer på spørsmål som dere har sendt meg. 

Steg for Steg oppskrift og kursområdet

Som medlem får du tilgang til et kursområdet med steg for steg oppskrift over hvordan lykkes med datingen + masse mer.

Nye resultater fra og med i dag?

Når du melder deg på, så får du en mail som gir deg mulighet til å stille meg de spørsmålene du har om dating. Jeg svarer da innen 48 timer (unntak er ferier, helger og helligdager). 

Du får også tilgang til kursområdet med en gang og kan dermed sette i gang med å på påfyll av kunnskap og hjelp til både oppsett av datingprofilen din, tips til første melding og mye mer. 

MELD DEG PÅ I DAG

Nyeste tilbakemelding fra kunder:

Hver eneste dag tikker det inn tilbakemeldinger fra kunder som har funnet kjærligheten eller får helt andre resultater/følelser i letingen. 🙏 Her kommer de to siste jeg har fått, i Januar 2020.

Tilbakemeldinger på oppskriften og mentor-ordningen.

"Etter å ha prøvd og feilet i mange år kom jeg i kontakt med Ane. Gjennom veiledning og motivasjon fra henne testet jeg ut 100 dager oppskriften. Etter 6 uker fant jeg en flott mann som jeg nå er kjæreste med. "

Kathrine
Fulgte oppskriften høsten 2018

"Jeg hadde fulgt Ane over lang tid når jeg tok kontakt. Jeg var lei av å aldri lykkes og ville ansette henne til å finne den rette til meg. Hun viste meg oppskriften og jeg satt i gang som et siste forsøk på egenhånd, med hennes veiledning. En måned senere møtte jeg en flott kvinne som jeg nå er samboer med."

Knut
Fulgte oppskriften våren 2018

"Jeg tiltrakk meg alltid feil menn. Det var min greie. Ane sitt mentorprogam og oppskrift hjalp meg å bli bevisst på mine valg og min verdi. Ane sier at enhver date er en date i riktig retning og det stemmer. 2 år senere er jeg lykkelig gift med mannen i mitt liv. Takk Ane, for at du står på for oss single."

Elisabeth
Testet mentorprogram og oppskrift høsten 2017

"Dating via nettet har aldri fungert for meg. Ane sin oppskrift hjalp meg forstå hva jeg har gjort feil og hva jeg må endre. Denne sommeren traff jeg masse flotte kvinner, og til slutt sa det pang. Takk Ane, jeg hadde aldri møtt Lisa uten deg."

Joachim
Testet mentorprogram og oppskrift våren 2019

"Jeg var alltid kjempe motivert hver Søndag. Så etter en liten runde på Tinder var jeg dritt lei. Uten oppskriften til Ane hadde jeg aldri holdt ut og gjort jobben. Uten oppskriften til Ane hadde jeg gått glipp av profilen til Håvard. Uten oppskriften til Ane hadde ikke denne sommeren vært den beste sommeren i mitt liv. "

Merethe
Fulgte oppskriften høsten 2018
Close

50% ferdig

Få GRATIS ukeskalender + oppskriften for å lykkes på 100 DAGER. 

Legg igjen navn og email så sender jeg deg min oppskrift + en genial ukeskalender som du kan benytte deg av når du dater. Helt gratis og uforpliktende.