Har du bestemt deg for at 2020 er ditt år? 🎉Så bra!

 

Bli en av de som lykkes.🎉

I 15 år har jeg sett single finne fantastiske kjærester med helt forskjellige utgangspunkt. Den mentale innstilling og viljen til å ikke gi opp, er det som skaper suksess. 

Men det er vanskelig å gjøre alene. Derfor har jeg laget mentor ordning. Du får meg og andre suksessklare single med deg i 100 dager hvor dere sammen går for gull. 

Er du villig til å lytte, lære og stole på min kunnskap? Da er dette definitivt for deg. 

Nyeste tilbakemelding fra kunder:

Hver eneste dag tikker det inn tilbakemeldinger fra kunder som har funnet kjærligheten eller får helt andre resultater/følelser i letingen. 🙏 Her kommer de to siste jeg har fått, i Januar 2020.

Så hvem er jeg? 🙋‍♀️

Jeg heter Ane Hagen, og jeg har jobbet med dating i over 15 år. Jeg startet opp bloggen Denrette.com i 2003 og etter det har jeg utviklet mange konsepter og mange hjelpemidler. 

Fra 2017 og til 2019 hadde jeg full fokus på å finne en god oppskrift for de som ville lete selv. Jeg ville skape en måte som gjorde letingen etter den rette mindre mindre utmattende og mer effektiv. 

Ved å dele det jeg gjør, når jeg finner den rette til mine kunder, med de som leter selv, og ved å sette datingen i system, så har jeg funnet en suksessoppskrift. 

Men det kan være vanskelig å holde seg motivert og inspirert til å følge den, og da er Mentor-ordningen fin å ha. Da deler du reisen din sammen med meg og 30 andre i 100 DAGER. 

Sette deg på venteliste?

Mentor-ordningen åpnes en gang i måneden. Legg igjen navn og email så får du en mail av meg når jeg åpner opp for nye medlemmer.

Tilbakemeldinger på oppskriften og meg som Mentor:

"Etter å ha prøvd og feilet i mange år kom jeg i kontakt med Ane. Gjennom veiledning og motivasjon fra henne testet jeg ut 100 dager oppskriften. Etter 6 uker fant jeg en flott mann som jeg nå er kjæreste med. "

Kathrine
Fulgte oppskriften høsten 2018

"Jeg hadde fulgt Ane over lang tid når jeg tok kontakt. Jeg var lei av å aldri lykkes og ville ansette henne til å finne den rette til meg. Hun viste meg oppskriften og jeg satt i gang som et siste forsøk på egenhånd, med hennes veiledning. En måned senere møtte jeg en flott kvinne som jeg nå er samboer med."

Knut
Fulgte oppskriften våren 2018

"Jeg tiltrakk meg alltid feil menn. Det var min greie. Ane sitt mentorprogam og oppskrift hjalp meg å bli bevisst på mine valg og min verdi. Ane sier at enhver date er en date i riktig retning og det stemmer. 2 år senere er jeg lykkelig gift med mannen i mitt liv. Takk Ane, for at du står på for oss single."

Elisabeth
Testet mentorprogram og oppskrift høsten 2017

"Dating via nettet har aldri fungert for meg. Ane sin oppskrift hjalp meg forstå hva jeg har gjort feil og hva jeg må endre. Denne sommeren traff jeg masse flotte kvinner, og til slutt sa det pang. Takk Ane, jeg hadde aldri møtt Lisa uten deg."

Joachim
Testet mentorprogram og oppskrift våren 2019

"Jeg var alltid kjempe motivert hver Søndag. Så etter en liten runde på Tinder var jeg dritt lei. Uten oppskriften til Ane hadde jeg aldri holdt ut og gjort jobben. Uten oppskriften til Ane hadde jeg gått glipp av profilen til Håvard. Uten oppskriften til Ane hadde ikke denne sommeren vært den beste sommeren i mitt liv. "

Merethe
Fulgte oppskriften høsten 2018

Sette deg på venteliste?

Mentor-ordningen åpnes en gang i måneden. Legg igjen navn og email så får du en mail av meg når jeg åpner opp for nye medlemmer.

Close

50% ferdig

Få uforpliktende tilbud når mentor-ordningen åpner. 

Legg igjen navn og email for å få beskjed når mentor-ordningen åpnes neste gang. Du godkjenner samtidig at jeg kan lagre din kontaktinformasjon og at du vil motta mail fra meg med informasjonen du ønsker.