Det er på tide å bryte den teite sirkelen.

Vi har alle vært der. Enten det er dårlige matcher, lite svar, eller hva med tiltrekning mot de som virker helt perfekte men som viser seg å være helt feil?

Sirkelen er der av en grunn, og ofte er det kun en utenforstående med bred kunnskap om dating, følelser og personligheter som kan se hvor det glipper.  

Vi er flinke til å henvende oss til venner og familie, men får ikke de svarene vi trenger. 

La meg ta del i datingen din, sammen med deg. La meg se på dialogen, la meg komme med min mening på det du tolker. Få en annen synsvinkel som vil bryte sirkelen og hjelpe deg finne den flotte kjæresten du drømmer om. 

BESTILL EN MÅNED MED MEG SOM MENTOR

"Det å ha Ane Hagen som en mentor og samtalepartner har vært utrolig verdifullt. Den lidenskapen og gode energien hun har for tema kjærlighet og relasjon smitter over på meg som kunde. Det er godt å ha en person utenom nære venner og familie som kan sette ting litt mer i perspektiv og fra en annen synsvinkel. Det å sette sine behov først når man leter etter en partner. Det å tenke anderledes og at det tar tid å bygge opp en god relasjon og lære hverandre å kjenne. Jeg har lært å bli flinkere til å si mer hva jeg føler, og om hvilken tilstand man er i både på godt og vondt. Både før man går i en relasjon og i en relasjon. Dette er også ting man kan bruke i andre samme henger også i forhold jobb, venner og familie. "

Ole André Gulløien

Ønsker du å teste ut datingen litt på egenhånd først?

Hvis du kjenner at du vil prøve litt selv først, så har jeg laget 3 STEG som du kan følge. Helt gratis. Disse stegene vil bidra til at du forhåpentligvis slipper å gjøre de feilene de fleste gjør, når de leter etter en kjæreste. Det gir deg også innblikk i mine meninger og tanker, som kan gjøre deg tryggere på meg, uten at du må utfordre deg selv i 21 dager først.

Close

50% fullført

La oss ta en uforpliktende prat.

Legg igjen navn og email så sender jeg deg litt uforpliktende informasjon om prosessen, priser osv. 

Du godkjenner samtidig at din kontaktinformasjon blir lagret i mitt system slik at jeg kan gjøre din brukeropplevelse bedre. Dette kan enkelt slettes av deg senere.