Det er helt normalt å ikke mestre datingen.

Det er ikke noe galt med DEG fordi du ikke mestrer datingen.  

 

De fleste sliter med å finne den rette via datingsider og mestre datingen. Ikke fordi det er noe galt med dem, men fordi de gjør enkelte ting som ikke gir dem det resultatet de er ute etter.   

Kanskje du har for mye fokus på tiltrekning og ikke hva du trenger? Kanskje du ikke fokuserer nok på dine behov men mer på å bli valgt? 

Det viktigste er at du finner ut av hva det er du gjør feil. 

Ane Hagen Datingrådgiver og Matchmaker

Eneste måten du kan finne ut av det på, er å la noen andre få se på det du gjør. Du må la noen andre se på hvordan profilen din er, hvem du matchmer med, hvordan dialogen er, hvordan daten gikk, hvordan du tenker om det å treffes igjen. Hva du fokuserer på.  Alt det som påvirker valgene du tar som ofte resultater i noe som ikke er rett for deg, eller at du kaster bort tiden din. 

Du kan lese så mange guider du vil og du kan følge 100 DAGER oppskriften min til punkt og prikke, men hvis du tar feil valg så vil du ikke lykkes.  Etter 5 år med 100 DAGER som kurs og gruppe opplegg er det svært tydelig at de som gjør det hele på egenhånd har stor sannsynlighet for å ikke finne en kjæreste på 100 DAGER mens de som hadde meg med som mentor i prosessen nesten alltid fant den rette for seg.  

Det er opp til deg hva du vil gjøre. Hvor mye tid du vil bruke. Men hvis en kjæreste er noe du virkelig er klar for og so du egentlig ønsker deg nå, så er det kanskje på tide å svelge stoltheten og be om litt hjelp.  Det er verdt det. 

Ane Hagen

TILBAKEMELDINGER

Beste valget jeg har gjort.

Det å la Ane få innblikk i hva jeg gjorde løste alt for meg. Hun er profesjonell og ærlig på en fin måte.  Jeg traff en fin fyr to måneder etter at vi startet prosjekt kjæreste sammen. 

Jeg måtte bli mer modig. 

Jeg lot alt for mange som ikke passet til meg få en mulighet. Ane lærte meg å se røde flagg jeg ikke så og gi tydelig beskjed når noe ikke føltes rett for meg. Det løste alt og jeg fant min fine kjæreste. 

Jeg kunne skrevet en stil.

Det å få hjelp fra Ane er den beste investeringen jeg har gjort i livet mitt. Seriøst. Jeg anbefaler alle å la henne få innblikk i hva de holder på med. Det har stor betydning for resultatene vi får. Evig takknemlig. 

bergarter

MENTOR PAKKE

For deg som ønsker en oppklaring og løsning på dating utfordringene. 

MENTOR MEDLEM 

Meg som støttespiller mens du følger 100 DAGER metoden, eller leter på din måte.

100 dager fra singel til kjæreste.

Er det mulig å gå fra singel til kjæreste på 100 dager?  Ja, absolutt. Jeg gikk selv fra singel til forlovet på 100 dager i 2015 og mange av mine mentor kunder har funnet den rette for seg i løpet av 3 måneder.  Men for mange tar det lengre tid. I hovedsak fordi metoden krever en del justeringer underveis for å komme på rett vei. 

Som medlem av denne siden får du tilgang til metoden som jeg og kundene mine har brukt og mange video og guider som kan hjelpe deg med stegene og fasene som du går gjennom når du leter etter den rette for deg på denne måten. Det handler om å sette grenser og være tydeligere for å ikke kaste bort tiden din på noen som ikke passer til deg.