Kundene mine er verdens modigste.

Vi kan snakke om fjellklatrere og andre modige mennesker, men det å tørre åpne hjertet sitt og være sårbar? Det er det modigste som finnes for meg.

Det å få lov til å være en støttespiller på den reisen kundene mine tar, det føler jeg er en gave.

Vi ler og vi griner om hverandre, og ofte må planen justeres fordi noe ikke blir som vi håpet på, eller nye vanskelige følelser dukket opp. Men vi gir oss ikke, og vi lykkes alltid til slutt. 

Vurderer du å jobbe med meg? Book en 15 min gratis samtale så ser vi hva vi kan gjøre sammen. 

SOMMERPAKKE PÅ RÅDGIVNING

"Det å ha Ane Hagen som en mentor og samtalepartner har vært utrolig verdifullt. Den lidenskapen og gode energien hun har for tema kjærlighet og relasjon smitter over på meg som kunde. Det er godt å ha en person utenom nære venner og familie som kan sette ting litt mer i perspektiv og fra en annen synsvinkel. Det å sette sine behov først når man leter etter en partner. Det å tenke anderledes og at det tar tid å bygge opp en god relasjon og lære hverandre å kjenne. Jeg har lært å bli flinkere til å si mer hva jeg føler, og om hvilken tilstand man er i både på godt og vondt. Både før man går i en relasjon og i en relasjon. Dette er også ting man kan bruke i andre samme henger også i forhold jobb, venner og familie. "

Ole André Gulløien
Close

50% fullført

La oss ta en uforpliktende prat.

Legg igjen navn og email så får du link for å booke et uforpliktende møte med meg. Du får også informasjon om kampanjer jeg har på kurs og rådgivning nå i mailen du får.

Du godkjenner samtidig at din kontaktinformasjon blir lagret i mitt system slik at jeg kan gjøre din brukeropplevelse bedre. Dette kan enkelt slettes av deg senere.