Dating i 2022 er komplisert, men det finnes en løsning.  

Føler du at det å finne en flott kjæreste er håpløst og vannskelig? Da er du ikke alene. 

 

Dating i 2022 er komplisert.

Vi lever i en tid hvor tilgjenngeligheten burde gjøre det enklere å finne noen som vi matcher med og som passer til oss som en kjæreste, men sannheten er at tilgjenngeligheten har gjort det hele mer komplisert og vanskelig. 

Selvstendigheten til kvinner har også gjort det vanskelgere for dem å finne en mann som innehar det de ser etter.

Ane Hagen Datingrådgiver og Matchmaker

Men det finnes en løsning og den løsningen er 100 DAGER metoden. Laget av meg i 2015 med stor sukksess både når jeg benyttet den selv og i ettertid når kunder har benyttet den. 

Metoden har vært tilgjenngelig helt gratis i mange år, men det jeg så var at de som benyttet den på egenhånd sjeldnere fant den rette for seg enn de som hadde meg med på laget. Derfor er den nå kun tilgjenngelig for deg som vil har bestemt deg for å virkelig forstå metoden og benytte meg som rådgiver underveis slik at det er større sannsynlighet for at du lykkes.  

Ane Hagen

TILBAKEMELDINGER

Beste valget jeg har gjort.

Det å la Ane få innblikk i hva jeg gjorde løste alt for meg. Hun er profesjonell og ærlig på en fin måte.  Jeg traff en fin fyr to måneder etter at vi startet prosjekt kjæreste sammen. 

Jeg måtte bli mer modig. 

Jeg lot alt for mange som ikke passet til meg få en mulighet. Ane lærte meg å se røde flagg jeg ikke så og gi tydelig beskjed når noe ikke føltes rett for meg. Det løste alt og jeg fant min fine kjæreste. 

Jeg kunne skrevet en stil.

Det å få hjelp fra Ane er den beste investeringen jeg har gjort i livet mitt. Seriøst. Jeg anbefaler alle å la henne få innblikk i hva de holder på med. Det har stor betydning for resultatene vi får. Evig takknemlig. 

bergarter

BLI MEDLEM

Ved å bli medlem av siden min vil du få mine tips og råd på mail. Det er helt gratis. 

BOOK ETT MØTE

En 15 min samtale med meg for oversikt er helt gratis for de som ikke har snakket med meg før.