Skal jeg bli din kjærlighets mentor?💕

Skal du og jeg jobbe tett sammen og få deg dit du ønsker deg, med tanke på det å finne en flott kjæreste?

Du trenger ikke gå denne veien alene 🙋‍♀️

 

Det å skulle treffe en partner man virkelig får det bra med, eller få datingen til å bli en relasjon kan være emosjonelt vanskelig.

Vi er redd for å gjøre feil, vi er redd for å ikke være bra nok. Vi hindrer kanskje oss selv i gå etter det vi ønsker oss fordi vi ikke ser verdien vår som like høy som den egentlig er.

Min jobb som din mentor er å få frem det beste i deg og gjøre deg trygg i den fasen du nå er i.  

"For en som har vært singel i flere år og i perioder følt seg ufrivillig singel. Så har det å ha Ane Hagen som en mentor og samtalepartner vært utrolig verdifullt. Den lidenskapen og gode energien hun har for tema kjærlighet og relasjon smitter over på meg som kunde. Det er godt å ha en person utenom nære venner og familie som kan sette ting litt mer i perspektiv og fra en annen synsvinkel. Det å sette sine behov først på leting etter en partner. Og det å tenke anderledes og at det tar tid å bygge opp en god relasjon og lære hverandre å kjenne. Selv om jeg er en åpen person, at jeg må bli flinkere til å jobbe med å tørre å si mer hva jeg føler. Være åpen om hvilken tilstand man er i både på godt og vondt. Både før man går i en relasjon og i en relasjon. Dette er også ting man kan bruke i andre relasjoner. Jobb, venner og familie."

Ole André Gulløien
Ane som Mentor høsten 2019 og mot våren 2020

La meg hjelpe deg lykkes med datingen din 🙌

La oss ha en liten uforpliktende prat om hvordan jeg kanskje kan bidra i samtale med deg. La oss snakke litt om hvor du er, og hvor du vil være. Kanskje holder det med denne gratis timen hvor jeg gir deg noen tips til å skape endring der du trenger det mest.

Klar for å bestille? 😍 En måned, tre måneder eller ett år? 🤔

Alt avhenger av hvor lenge du ønsker at vi skal jobbe sammen og hvor mange samtaler du tenker at kan være nyttig for deg å ha. Book gjerne en gratis 15 min samtale med meg før du bestemmer deg.

2 X 1-1 SAMTALER

3490,-

OPPSTARTSAMTALE

SMS & TELEFONHJELP

MAILHJELP

SAMTALE HVER 14 DAG

BESTILL EN MÅNED

6 X 1-1 SAMTALER

8790.-

OPPSTARTSAMTALE

SMS & TELEFONHJELP

MAILHJELP

SAMTALE HVER 14 DAG

BESTILL TRE MÅNEDER

24 X 1-1 SAMTALER

27500,-

OPPSTARTSAMTALE

SMS & TELEFONHJELP

MAILHJELP

SAMTALE HVER 14 DAG

BESTILL ETT ÅR

Ikke helt klar enda?

Sjekk ut mentor-ordningen hvor du får meg som mentor i en gruppe med andre single. For prisen av en måned får du min og andres hjelp i 100 DAGER.

Close

50% ferdig

La oss snakke litt sammen. 

Legg igjen navn og email så får du en link på mail hvor du kan book en GRATIS 15 min samtale med meg.