75.000 (Ett års medlemskap for introduksjoner)

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
Ztpnronss8gm6aeus6tb anehagen

Introduksjoner via Ane Hagen

Bestill årsmedlemskap med introduksjoner via meg og len deg tilbake. Jeg gjør letejobben for deg. Bruk kode LOVE2020 før 31 Januar og få halv pris!

Med et  årsabonnement på introduksjoner via meg kan du gjøre det du liker å gjøre i hverdagen og livet, mens jeg tar meg av letingen etter en kjæreste. 

Det er viktig å påpeke at et abonnement ikke gir noen garanti for å få seg en kjæreste. Det gir heller ingen garanti om om date. Du blir introdusert til single som jeg føler kan passe til deg på bakgrunn av informasjonen du har gitt og den kunnskapen jeg som matchmaker har.  

Om du vil gå på date med de jeg introduserer deg til er opp til deg, men med tanke på de resultatene jeg har hatt i jobben min hittil så anbefaler jeg deg å stole på meg. Dette kan jeg.  

Når du har betalt så får du en mail med informasjon og link til å registrere informasjonen din. Så hører du fra meg så fort som mulig innen 72 timer med din første introduksjon. 

Du kan også teste dette ut i 3 måneder for 22.500,-  Det bestilles her: 

https://www.anehagen.no/offers/Abv8idYK/checkout

Dette sier kunder:

“Jeg var lei av å sitte på Tinder uten resultat og kontaktet Ane. 3 måneder senere ble det match.”

“En travel hverdag gjør det umulig for meg å bruke tid på leting. Ane fikset det for meg. Jeg fikk møte mange flotte kvinner som passet til meg. Etter 6 måneder møtte jeg hun jeg nå skal gifte meg med.”

“Det tok et par uker før første introduksjonen kom, men den var også utrolig hyggelig. Sånn var de andre datene mine også. Så etter 8 måneder ble det klaff.”

“Jeg har benyttet meg av Ane, for å bli introdusert til flotte single i litt over 2 år. Det første året ble jeg introdusert til en flott kvinne jeg ble sammen med, men avsluttet forholdet etter ca 6 måneder. Veldig fornøyd med forslagene til Ane.”

“Å date på denne måten har vært utrolig fint. Det å treffe seriøse single med en kontaktperson å forholde seg til. Verdt hver krone.”

“Det tok 3 måneder med 3 forsøk før det ble match. Flotte menn alle sammen, men kjæresten min er fineste av alle”