12.500,- (1 mnd med introduksjoner)

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
Muptt0ybqlebx2xvncec copy of 100dager 1

Introduksjoner via Ane Hagen

I 2012 bestemte jeg meg for å utdanne meg til Matchmaker. I 2015 satt jeg i gang og i 5 år var matchmaking min hovedarena. Matchmaking er dyrt fordi det er en dyptgående tjeneste hvor du som kunde ikke bare blir introdusert til din kommende partner, men ofte også får hjelp til å bli klar for en partner.  Jeg innså at de fleste av mine kunder var klare, og da ble det unødvendig for dem å betale så mye for å bare bli introdusert til noen.

Introduksjoner ble til: 

Derfor lanserte jeg i Januar 2020 noe som jeg kaller for introduksjoner, men som andre kaller for Tinder+. Det betyr rett og slett at du betaler for å få til sendt presentasjoner av potensielle kandidater jeg tenker kan passe til deg. Har du høye krav og sett at de på tinder eller datingsider ikke passer til deg? Da kan introduksjoner være det du trenger.

Mitt nettverk består av fantastiske flotte single som er klare for å bli introdusert til andre fantastiske flotte single.

Jeg har kun 2 krav:

  • Du må være kvinne for å bli min kunde (ja jeg hjelper også lesbiske og bifile)
  • Du må ha det bra med deg selv og være klar for en relasjon. 

Du kan enten bestille introduksjon for en måned, eller du kan bestille et medlemskap som inkluderer 3 måneder med introduksjoner og rimeligere månedpris hvis du ønsker å bestille flere måneder. 

Bestill medlemskap her: 

 

Innhold og hvordan jeg jobber:

Du blir introdusert til single som jeg føler kan passe til deg på bakgrunn av informasjonen du har gitt meg etter at du har betalt. 

Det er ingen garanti for date, ei heller garanti for match. 

Det jeg garanterer for er at jeg presenterer minst en bra kandidat for deg pr måned. Jeg er ærlig, direkte og krever at du som kunde stoler på min kunnskap. 

Jeg har 95% suksessrate etter at jeg startet med introduksjoner, så stoler du på meg, vil du finne den kjæresten som du vil bli lykkelig med, via meg. 

Trenger du matchmaking så relanserte jeg det sommeren 2020. Det kan du bestille her: 

Dette sier kunder:

“Jeg var lei av å sitte på Tinder uten resultat og kontaktet Ane. 3 måneder senere ble det match.”

“Å date på denne måten har vært utrolig fint. Det å treffe seriøse single med en kontaktperson å forholde seg til. Verdt hver krone.”

“Det tok 3 måneder med 3 forsøk før det ble match. Flotte menn alle sammen, men kjæresten min er fineste av alle”