top of page
  • Forfatterens bildeAne

70% økning i registreringer av kvalitetsmenn fører til flere matcher hos MatchMe.

21 Mai er en markeringsdag hos MatchMe Matchmaking. Nisje konseptet hvor kvinner betaler og menn er gratis. Dette fordi den datoen, er dagen hvor statistikken gjennomgås og tallene vurderes. Hvorfor 21 Mai? Slutten av mai er begynnelsen av sommeren. Det er da vi ser hvordan utviklingen har vært i første halvdel av året kontra fjoråret og den største aktiviten avtar. At det er 21 Mai som er satt som dato har bare med at 21 i mine øyne er ett lykketall. 😅👌

Hva er forskjellen i år fra i fjor?


Den store forskjellen er antall registreringer fra menn som vi godkjenner som kandidater. Altså det er flere menn som innehar det vi ser etter til våre kunder som registrerer seg på egenhånd.


De fleste menn som tar kontakt med oss blir fortsatt sendt videre til andre konsepter fordi de ikke innehar det våre kunder ser etter, men det er et stort anntall menn nå som også blir godkjente.

Dette resulterer til at det blir flere matcher og det fører ikke minst til flere fornøyde kunder.


Våre kunder er kvinner som er populære og som har rett til å ha høye krav når det kommer til en potensiell partner. Det er fordi de ønsker å komme i kontakt med kvalitetsmenn de betaler for en slik tjeneste.


Det handler ikke om at det blir en match sådann, men at mennene de blir introdusert til faktisk holder det vi via vår side informasjon på en måte lover dem.


For ett år siden var 1 av 10 menn som registrerte seg hos oss, menn som vi vet kvinnene vil like. I år er det over halvparten. Det er STOR forskjell og en enorm forbedring for oss.


Ryktet sprer seg og damene tipses om menn i mellom.


Jeg tror den største forskjellen er parene vi har skapt det siste året, men også tilbakemeldingene som vi har fått fra mennene som har blitt introdusert. Når mennene er imponerte over damene de får møte sprer de det ryktet videre.


Vi ønsker i hovedsak menn som ikke er registrert på datingsider, utenom unntak selvfølgelig. Og det er det vi er glad for at vi opplever at vi får tak i også. Menn som har det bra med seg selv, trives med livet, ikke er på let, men blir veldig glade når de kommer i kontakt med en kvinne som passer til dem.


Er du uten etter en mann av høy kvalitet, eller en kvinne på samme nivå, men enda ikke registrert hos MatchMe så anbefaler jeg det virkelig.


For deg som vurderer å bli kunde er 21 Mai også datoen hvor sommertilbudet lanseres. Da får du testet ut tjenesten ut året til en superpris.


Ta kontakt på ane@anehagen.no hvis du lurer på noe. Du kan også kontakte Helena på helena@matchme.online som har oversikt over medlemmer og systemt hos MatchMe.93 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page