top of page
  • Forfatterens bildeAne

Bruk 12 date regelen for å ta bedre avgjørelser når du leter etter en kjæreste.

Har du hørt om 12 date regelen min tidligere så har du kanskje tenkt at det handler om sex og det å vente med sex. Men forskjellen på 12 date regelen jeg har kontra den som Maria Avgitidis har er at jeg ikke anbefaler deg å vente med sex, jeg anbefaler deg å vente med å falle for noen før du vet om de er verdt å falle for. Kan man kontrollere egne følelser, tenker du kanskje. Ja definitivt. Alt handler om hvor ærlig du er med deg selv og ikke minst hvor tolmodig du klarer å være med tanke på innhenting av informasjon før en avgjørelse tas. Balanse er viktig, som med alt annet, og gjennom denne metoden føler jeg single lettere innhenter den informasjonen som er nødvendig for å date smartere.

Hva er 12 date regelen og hvordan fungerer den?


12 date regelen er en metode utviklet av meg for å gi deg noen gode tips med tanke på hva som er viktig for deg å gjøre når du har begynt å date noen. I tillegg gir det deg bedre kontroll over dine følelser og det setter en helt annen standar til relasjonen som bygges opp enn du kanskje har hatt tidligere.


Inne på OM DATING ligger det nå en full forklaring på metoden under DATINGFASEN, men du som abonnerer på bloggen min med artikkel medlemskap skal selvfølgelig også få denne. Er du ikke artikkel medlem så bestill dette så får du forklaring på metoden og tilgang til videoen som er bak betalingsmuren.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

254 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page