top of page
  • Forfatterens bildeAne

Damer på kjærestejakt må lære seg å styre unna menn som opplagt ikke er kjærestekandidater.

Dette er min kampsak. Det har vært min kampsak i mange år. Hvorfor skal jeg fortelle mer om i denne artikkelen, men jeg vil også fortelle hva du konkret kan gjøre for å bryte dette mønsteret. Fordi det er et mønster. Det er som en morgenrutine du gjør med automatikk fordi du har implementert det til det du gjør. Fordi de føles rett eller fordi du må. Det er ingen som tvinger deg til å være tiltrukket av menn som opplagt ikke er kjærestekandidater, slik som du blir tvunget til å være på jobb fra 08.00 fordi jobben din har den fastsatte arbeidstiden, men du gjør det helt frivillig. Jeg vil forklare litt hvorfor. Jeg vil også ta for meg litt av det som står i Artikkelen i KK tidligere denne måneden hvor Kjersti Westeng tar for seg dette fenomenet etter et tips fra meg om gruppa "Jenter på Tinder" på Facebook.

Hva er det med disse mennene som fanger interessen og hvorfor?


La oss ta for oss det viktigste først. Hvorfor...

Vil du lese mer?

Abonner på www.anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

Abonner nå
235 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page