top of page
  • Forfatterens bildeAne

DatingSolution AS avanserer på datingfronten i Norge.

Er du ute etter litt mer tilspissede datingtjenester som skiller seg fra mengden så bør du defintitvt ta en titt på Datingsolutions AS. Pr i dag drifter selskapet 3 tjenester som alle innehar elementer av Matchmaking, men i forskjellige grader og priskategorier.

Rimeligst er MatchMe. Tjenesten som tidligere var en ren matchmakingtjeneste er nå blitt en datingtjeneste med matchmaking som grunnmur. Du betaler pr måned, og kan sette sammen de tjenestene du ønsker i medlemskapet ditt. Rimeligste medlemskap koster 2490,- pr måned uten bindingstid, med en oppstartskostnad på 7500 kroner.


Hvordan fungerer tjenesten?


Istedenfor at du får se profiler av de andre medlemene blir du introdusert til dine potensielle matcher via kjappe digitale introduksjoner. På faste dager annehver uke blir medlemmer introdusert til hverandre og kan raskere finne ut om det er en nysgjerrighet der til å gå på en date.


Er du ikke medlem kan du booke deg inn på introduksjoner og så hvis det er noen som matcher deg og som du kan bli introdusert til så oppgraderer du til et betalende medlemskap og blir introdusert.


Vil du teste tjenesten til 50% rabatt og få 3 måneder med introduksjoner til superpris? Da bør du slå til nå. Brukt kode VAAR på pakken MatchMe Start og få 8750 kroner i rabatt.


Ekte Relasjoner - matchmaking agenturet for deg som vil matches i Norge.


Har prisen 55.000 satt seg hos deg når du tenker på kostanadden ved å benytte meg som matchmaker? Firster EVIG medlemskap og en tilknytting til matchmakeren som varer evig? Da er det som tidligere var MatchMe Pluss, som nå er i eget konsept defintivt for deg.


Som den del av DatingSolutions AS får du mulighet til å bli introdusert hos MatchMe uten ekstra kostnad, men du får en helt annen headhuntingtjenste ved å være kunde hos ett "ekte matcmakingselskap". Er de 55.000 en verdifull investering? Les referansene på nettsiden og døm selv:Rekruttering av kandidater til fast pris uten noen bindingstid eller månedtlige kostander? Til en fast pris som er helt legitim til de aller fleste med tanke på hva man ber om? Den helt nye headhuntingtjenesten MatchMore kan definitiv anbefales da.


MatchMore oppretter en søknad for å tiltrekke seg kandidater til din "stilling" i tillegg til at rekrutterere benytter nettverket de allerede har. Det har blitt positive vibes om denne tjenesten på linkedin og vi har stor tro på at dette vil kunne være et godt alternativ for de som synes at vanlig matchmaking blir litt for omfattende.Hva tenker du?

55 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page