top of page
  • Forfatterens bildeAne

De fleste menn er ikke klar over hva de gjør feil når de nettdater.

Denne måneden har jeg tatt et dypdykk i nettdatingverden. Jeg har vært så heldig å få følge en kvinne og en mann på sin datingreise på noen av de største nettdatingsidene. Jeg ønsker ikke å ta for meg alt det jeg ser at datingsidene kan forbedre for å skape bedre opplevelser for brukerne i denne artikkelen, men jeg vil ta for meg det jeg ser at brukerne selv kan forbedre for å skape bedre opplevelser for seg selv.

De fleste single må skjerpe seg.


Jeg skjønner at dere er lei. Jeg skjønner at dere er lei av å gi av dere selv og føle at dere ikke blir satt pris på. Jeg skjønner at dere er lei av å bruke masse timer på dialog og presentasjoner og så renner det ofte ut i sanden. Eller personen som du i ditt hodet har fått for deg at kan være den rette, viser seg å ikke være det. Skuffelsen når håpet brister er det jeg ser sliter de single ut. Det er håpet som skaper energien og det er realiteten som drar energien ut av dere.


Gjør du ting smartere lykkes du raskere.


Nettdatingsidene er ikke så ille som dere vil ha det til. De er nyttige verktøy som er av verdi for deg hvis du bruker de på rett måte. Joda, det er mange ting som nettdatingsidene ikke tar ansvar for som de bør, og joda det er null poeng i å forholde seg til matchingsystemene som er der inne slik de benyttes og slik de er i dag, men det som er fakta er at nettdatingsidene i tillegg til alle de som er i forhold, er ute etter oppmerksomhet og bekreftelse eller falske profiler også inneholder andre single som har lyst på en kjæreste.


Du må bare bli flinkere til å finne frem til de som faktisk vil det samme som deg. Og du må bli flinkere til å selge deg selv inn til de som faktisk kan være rett for deg.

De fleste menn er elendige på å selge seg selv inn. Bildene som legges ut har ofte null verdi for damene som de prøver å få tak i, og ofte gjør de heller at damene velger å ikke svare eller ta kontakt.


Når jeg tok kontakt med 10 menn som min kunde aldri i verden hadde tatt kontakt med på grunn av profilen, og ble kjent med disse mennene i virkeligheten ble jeg sjokkert.


Dette var utrolig flotte menn som viste seg å være helt annerledes enn det du så for deg når du så profilen.


Menn som leser dette vil da kanskje tenke at damer må bli flinkere til å gi menn en sjanse. Nei det er ikke lenger et alternativ. Dere har hatt 20 fuckings år på å lære dere å selge dere selv bedre. Jeg har til og med i nesten 10 av disse fått damer til å gjøre den jobben som dere ikke ønsker å gjøre, ved å måtte bruke ekstra tid på å faktisk ta kontakt med de uten profil eller de med litt dårlige bilder. Fordi jeg vet at det er mange uslipte diamanter gjemt der bak.


Men i 2023 så sier vi nei takk til det. Nå bruker vi kun energi på de som har brukt energi for å vise oss at de er verdt tiden vår.

Det betyr at menn som ikke ta ansvar for profilene sine og væremåten sin ikke lenger får oppmerksomhet. Kvinner skal ikke kaste bort tiden sin på menn som ikke er villig til å bruke av sin tid for å forbedre seg.


Klarer du ikke så selge deg selv inn som mann, så må du få hjelp. Du må få hjelp til å gå gjennom profilen din og dialogen din slik at du forstår hvordan du fremstår med det du viser og sier. Du må få hjelp til å forstå hvor det glipper slik at du slipper at det glipper.


Tiden hvor vi kan rette pekefinger mot nettdatingsidene eller det andre kjønn er over.


Det gjelder for begge kjønn. Lykkes du ikke med nettdating så er det to faktorer som spiller inn.


  • Han eller hun du leter etter er ikke der inne.

  • Eller du er for dårlig til å få frem den du er og blir dermed ikke sett på som attraktiv av de du synes er attraktive.


Det er kun de to årsakene til at du ikke lykkes. Kun de to.


Det handler ikke om falske profiler. Det handler ikke om overfladiske mennesker. Det handler ikke om at andre ikke gir deg en sjanse. Det handler ikke om at matchingsystemene er for dårlige. Det handler kun om deg og hvordan du bruker de verktøyene du har tilgjenngelig.


Slik det er i dag så er det kun 2% av mennene på nettdatingsider som kan være en match til kundene vi har hos MatchMe. Det tilsier at hvis du er en kvinne som ser etter det samme som MatchMe sine kunder så er det altså svært liten sannsynlighet for at han du leter etter er der inne.


Men etter å ha snust og gravd litt ser jeg at prosenten egentlig kan være mye høyere, hvis mennene som er der inne hadde tatt tak og representert seg selv på en bedre måte.


Men vil de gjøre det? Vet ikke. Det får tiden vise.221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page