top of page
  • Forfatterens bildeAne

De fleste menn er ikke klar over hva de gjør feil når de nettdater.

Denne måneden har jeg tatt et dypdykk i nettdatingverden. Jeg har vært så heldig å få følge en kvinne og en mann på sin datingreise på noen av de største nettdatingsidene. Jeg ønsker ikke å ta for meg alt det jeg ser at datingsidene kan forbedre for å skape bedre opplevelser for brukerne i denne artikkelen, men jeg vil ta for meg det jeg ser at brukerne selv kan forbedre for å skape bedre opplevelser for seg selv.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

226 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page