top of page
  • Forfatterens bildeAne

De giftige gifte mennene.

Nok en gang har jeg fått mail fra en av mine mentor kunder med historien om mannen hun falt pladask for som viste seg å være gift. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger i løpet av ett år jeg får en slik mail. Hvor alt stemmer og alt føles helt riktig, det er bare ett problem og det er at han ikke er fri. Men jeg vet at det ikke er problemet egentlig. Jeg vet at hadde han vært fri, så hadde hun aldri opplevd det hun nå oplevde sammen med han. Fordi da hadde han hatt mer å tape. Han ville ikke åpnet seg opp på samme måte. Han ville ikke levd ut sine fantasier med et lidenskapelig og fint forhold. Fordi frykten i han om å måtte levere hadde vært større enn motet til å slippe seg løs.
Det handler om han men også om henne.


Hun er fantastisk. Hun innehar alt han drømmer om. Hun er trygg på seg selv, Positiv. Vakker. Tar vare på seg selv og de rundt seg. Konen hans er nok også slik. Men det er noe ekstra med denne kvinnen som han nå har møtt. Energien hennes er spennende og leken. Og hun har ben i nesa. Han vet også at hadde hun levd med han. Hadde det blitt dem to, så hadde hun innsett at han ikke er så bra osm hun nå føler han er. Hun hadde sett alle sidene ved han og det hadde ført til at hun mistet respekten og beundringen hun nå føler.


Han er ikke bare gift, han er også giftig. Giftig i den forstand at han ikke eier samvittighet når det kommer til det å få det han vil ha. Han spiller på ærlighet og åpenhet, men det er kun på overflaten. De tingene som egentlig er sannheten ved han, de forteller han aldri til de han leker med. Han har kanskje veninner han deler det meste med. Veninner han ikke ser på som potensielle seksuelle partnere. De truer ikke ego hans via en eventuell avvisning.


Men når kvinnene avviser han fordi han er gift, blir ikke det en avvisning?


Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

127 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page