top of page
  • Forfatterens bildeAne

Den fineste kjærlighetshistorien hittil i mine øyne. Les og grin!
For litt over en måned siden ble jeg kontaktet av en kvinne som var rimelig lei av både det å lete etter en flott mann men også alt det hun kom borti når hun lette etter denne mannen. Hun hadde lyst til å ansette meg til å gjøre letejobben for henne, men det hadde hun ikke råd til. Vi ble enige om at jeg skulle hjelpe henne med letingen i 3 måneder, noe som jeg ser at for de fleste gir resultat, og vi satt i gang uken etter. Det som skjedde de neste ukene er så viktig for meg å dele, fordi jeg tror at de fleste single som ønsker seg en kjæreste gjør denne feilen og får dermed ikke det resultatet de er ute etter. Gjør du slik som hun gjorde - med min hjelp, så vil det endre alt for deg.


Her er oppskriften:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page