top of page
  • Forfatterens bildeAne

Denne egenskapen er vesentlig for å få en langvarig relasjon.

Det er nå 26 år siden jeg begynte min reise for å finne hemmeligheten på langvarige relasjoner. For meg har det aldri handlet om det å få seg en kjæreste, men det å hjelpe single finne den personen som de ville bli gammel med. Det er først de siste årene, etter at flere par har blitt skapt via min MatchMe metode at jeg føler jeg har knekt koden. Det handler ikke om å være like eller ulike. Det handler heller ikke om hvor godt man passer sammen på papiret eller via seksuell tiltrekning. Det er spesielt en egenskap som har stor betydning for om et forhold vil kunne vare eller ikke, og jeg skal dele denne egenskapen med deg i denne artikelen.
Først la oss ta for oss kjæreste kontra relasjon.


Jeg vil at single skal tenke gjennom disse begrepene, før de i det hele tatt begynner å date,fordi det er viktig å ta dette opp i en veldig tidlig fase. Spesielt hvis du er ute etter en langvarig relasjon.


Du kan fint være klar for en kjæreste, men ikke en relasjon. Desverre så føler jeg at de aller har det slik. Derfor får veldig mange panikk når ting blir "seriøst". Når man går fra å være kjærester til å skulle flytte sammen eller gjøre noe som får relasjonen til å virke mer som noe langvarig enn noe her og nå.


Å bare være kjærester er fint og hyggelig. Det er det som vi på engelsk kaller situasjonship. I et samfunn hvor vi med enkelhet bytter det meste - klær, hus, jobber, partnere - så er det en ærlig sak å si at det å knytte seg til noe slik som man gjør når man inngår en langvarig relasjon, ikke passer til en.


Å være i en langvarig relasjon med noen krever energi, tid og emosjonell jobbing.

For meg, som jobber med dette til daglig, er det viktig at vi får begrepene rett slik at det blir mindre feiltolkninger i prosessen og lettere for single å forklare hva de er ute etter.


Er du ute etter et langvarig forhold er det forholdet som skal skapes som bør være ditt fokus. Er du ute etter en kjæreste er det dine følelser i relasjonen som skal være i fokus.


Høres det logisk ut?


Så hvilke egenskap er viktig at begge har hvis de vil ha en langvarig relasjon som fungerer? Det kommer her:


(Det er gratis å lese denne artiklen men du må melde deg som gratis medlem for å få tilang til den)

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

88 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page