top of page
  • Forfatterens bildeAne

Denne planleggeren er en MUST HAVE når du leter etter en kjæreste på egenhånd!

Denne planleggeren på over 130 sider er virkelig ditt nye hemmelige våpen når du leter etter en kjæreste på egenhånd. Laget for å få 100 DAGER metoden til å fungere optimalt, men den kan brukes også uten at du slavisk prøver å finne den rette for deg på 100 dager.

Hva er så bra med denne planleggeren?


Du har ukentlig oversikt over hvem du skriver med, hva du skal fokusere på, rapporteringsmulighet for datene du har vært på og i det hele tatt. Planleggeren hjelper deg å ha rett fokus, skrive ned tankene dine underveis og rett og slett utvikle deg og datingen din i riktig retning uke for uke.


Hvem er egentlig din drømmepartner og har du oversikt over deg selv?
Denne planleggeren er laget for å inspirere og motivere. Derfor er din verdi og dine flotte egenskaper i fokus. Du blir påminnet om hvor flott du er og hvor viktig det er at du ikke tar til takke med.

Kryss av for hver dag du aktiv har gjort noe for kjærlighetslivet ditt og bli stolt over å se hvor mange dager du virkelig tar ansvar og gjør en innsats.

Bestiller du den som bokform får du i tillegg en guide med hva som er viktig å huske og en gratis digital time med meg for å justere, evaluere eller bare stille spørsmål rundt noe.


Bruker du kode SOMMER23 før 1 August får du den digitale planleggeren med 25% rabatt.
146 visninger0 kommentarer

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page