top of page
  • Forfatterens bildeAne

Derfor oppfører menn seg teit på datingsider.

Hva er det som gjør at menn går fra potensiell kandidat til irritasjonsmoment? Hva er det de gjør som skaper disse negative følelsene og så mye frustrasjon hos kvinner? Og ikke minst hvorfor gjør de som de gjør og sier det de sier? Dette vil jeg ta for meg i denne bloggposten. Anbefales til deg som er kvinne og irriterer deg, men også deg som er mann som ikke forstår hva du gjør galt.

Bakgrunn:


Jeg får daglig mail og meldinger fra kvinner som ikke orker å lete etter en kjærest på nettet lenger. De orker ikke skuffelsen de føler gang på gang når de snakker med menn på nettet og han viser noen sider ved seg selv som skuffer dem. De synes det er frustrerende og trist på en gang. Og de lurer på hvorfor det er sånn. Hva er det som gjør at voksne menn oppfører seg på denne måten?


Årsak:


Min erfaring er at mange menn ikke har fått opplæring i hvordan snakke med en kvinne for å bli kjent med henne på en god måte. I alle år har det å treffe noen som man blir kjæreste med vært noe som vi har gjort i skolegården eller via jobb. Det å treffe noen via internett er ikke lenger noe nytt, men det er fortsatt ikke noe vi har fått opplæring på. Det er også slik at mengden potensielle dater og potensielle partnere er så mye større at man ikke bruker tid på å analysere det som skjer eller være opptatt av å finne løsninger, fordi man har fått det for seg at det er uendelige muligheter der ute. Når en kvinne ikke liker det de gjør så hopper de bare videre for å finne en annen kvinne som kanskje liker dem slik de er.


Blir man avvist veldig mange ganger skulle man tro at man tok det til seg og begynte å se litt på sin egen væremåte, men desverre så er det akseptert i samfunnet å flytte skylden over på noen andre. Vi trøster hverandre istedenfor å kritisere. Fordi vi er glad i hverandre og oss selv. Det er forståerlig, men det er ikke bra.

Hvem skal gi opplæringen?


Så kommer spørsmålet opp. Hvem skal gi disse mennene denne opplæringen? Hvem har ansvar for å skape en bedring i digitale relasjoner og relasjoner generelt.


Er det kvinnene som disse mennene møter på? Skal kvinnene bruke 20 min av sitt liv til å gi menn som oppfører seg på en slik måte en forklaring på hva de ikke liker ved det?


Er det fagpersoner som meg? Skal jeg stå der alene i den digitale verden å prøve å finne en måte å nå frem til både den generasjonen som sliter nå, men også nye generasjoner, gratis fordi jeg har en lidenskap for løsninger og sikkert synes det er gøy å se at mine meldinger skaper endring som er nødvendig?


Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

94 visninger0 kommentarer

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page