top of page
  • Forfatterens bildeAne

Dette er avgjørende for å bli valgt og ønsket av en potensiell partner:

Er du en av de som stiller deg spørsmålet - Hvorfor blir jeg ikke valgt? Eller som svært sjeldent møter noen du får kjemi med? Sitter du igjen som et stort spørsmålstegn noen ganger fordi du følte at dere virkelig var på bølgelengde, men så viser det seg at den andre parten ikke var interessert? Da kan denne artikkelen være med på å kanskje gi deg svarene du trenger.
Er du deg selv, eller blokkerer du eller tilpasser deg?


I dag slapp Netflix den nye sesongen av Love is Blind og jeg har brukt de første timene av dagen til å se de første episodene. Spesielt et av segmentene gjorde vondt innerst i sjelen min, fordi det som skjedde der er noe jeg vet både kvinner og menn opplever daglig i deres jakt etter den rette.


Det å nok en gang ikke finne sin match, når ønske er stort er utrolig vondt. Spesielt hvis du hadde et håp om at personen skulle være slik eller slik, eller at du følte noe som den andre tydeligvis ikke følte.


Det er tre elementer som bidrar til at dette skjer som jeg ønsker at du skal få innblikk i og lære deg:


For å lese denne artikkelen må du være artikkel medlem. Det koster 49 kroner i måneden og du kan avbestille medlemskapet når du måtte ønske det selv. Tusen takk til deg som ønsker å motivere meg til å fortsette å dele min kunnskap og kompetanse ved å betale for å lese mine artikler.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

351 visninger0 kommentarer

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Yorumlar Yüklenemedi
Teknik bir sorun oluştu. Yeniden bağlanmayı veya sayfayı yenilemeyi deneyin.
bottom of page