top of page
  • Forfatterens bildeAne

Dette er egenskapene vi glemmer når vi leter etter den rette.

For å bli tiltrukket av noen er det viktig at vi liker det vi ser og at vi beunderer og respekterer dem. Men hva er det egentlig som må til for å gå fra den første fasen hvor man er tiltrukket av hverandre til å faktisk bli kjærester? Hvilke egenskaper må begge to ha for at det skal gå fra noe overfladisk og fint til å bli noe dypere og mer stabilt? Den siste tiden har jeg vært ansvarlig for flere introduksjoner mellom single enn noensinne. Det har gitt meg større innblikk i hva det er som gjør at noen møter noen raskere enn andre, og det har ingenting med kresenthet å gjøre. I denne artikkelen vil jeg ta for meg det jeg tror er viktig for å raskere finne noen som passer til deg, og hva som er vikttig av egenskaper for at man faktisk egner seg i en god og sunn relasjon.
Har du skylappene på?

Alt for ofte har single skylapper på når de er på let etter en kjæreste. De har bestemt seg for at den som er rett for dem innehar visse egenskaper eller skaper en viss følelse fra første stund, og så hvis de ikke finner det med en gang så er det et nei. De henger seg opp i visse egenskaper, eller ting som høyde og alder og fokuserer mindre på energi og væremåte hos den de møter. Dette fører til at de bruker mye lengre tid på å finne noen som er rett for dem fordi de i mine øyne fokuserer på feil elementer.


Åpen for å treffe noen.

Det første som må til er altså at du virkelig er åpen for å møte noen. Med åpen mener jeg at du må ha et åpent sinn og være interessert i å bli kjent med mennesker uten å dømmne med automatikk eller tillegge dem egenskaper på bakgrunn av hva du tenker og tror. . Du legger vekk skylappene og lytter til det de sier og kjenner på energien de utgir. Klarer du ikke det vil det bli enormt vanskelig og min erfaring er at man går glipp av mange som virkelig kan være en match.


Relasjonen i fokus.

Har du fulgt min metode vet du at relasjonen du ønsker deg er det som bør være i fokus og velger du å ha det fokuset er det lettere å finne de som faktisk passer til deg og sortere vekk resten raskere. Kjemien oppstår fordi man tenker at en slik person er en person jeg ønsker å åpne meg selv opp til og skape en relasjon med, kontra at man er fysisk tiltrukket av det man ser.


Ikke alle egner seg i en relasjon.

Selv om personen du møter har egenskaper du er tiltrukket av og du føler at du kan beundre og respektere personen for den han eller hun er, er det også viktig at du føler beundring og respekt for hvordan de er mot deg. Dette er noe jeg ofte ser at single glemmer og så blir de værende i et blikjent skal pga hvem personen er, ikke hvordan personen er mot dem.


Raus og tolmodig for å skape en relasjon.

Spesielt for voksne mennesker som har erfaringer er det å være raus og tolmodig utrolig viktig hvis man skal inngå en relasjon med noen. Dere må tåle hverandre og ha forståelse for hvor den andre kommer fra og hva den andre trenger. Dine følelser og dine erfaringer må tas hensyn til og du må ta hensyn til det den andre bærer med seg.


Hva tenker du om dette? Stemmer det?

159 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page