Dette er viktigere enn at du er kjekk/vakker når du vil finne kjærligheten digitalt.

Ja, utseende har betydning, ingen tvil om det. Når du leter etter en kjæreste digitalt (spesielt på datingapper) er utseende det første som kommer opp og det første som skaper en følelse av hvem du er, på samme måte som når du treffer noen for første gang i virkeligheten. Men hva er egentlig utseende? Handler det bare om fine trekk i ansiktet eller en kropp som vi finner tiltrekkende? Eller er det andre elementer som skaper den helheten av vårt utseende som kan være lurt å tenke over? Og er det like lett/vanskelig å få frem disse elementene digitalt som det er i virkeligheten?


Digitalt er like bra som virkeligheten. Kanskje til og med bedre.


Er det EN ting jeg ønsker at single skal ta med seg inn i 2021 så er det dette:


Det å møte noen digitalt er ikke noe annerledes enn å møte noen i virkeligheten. Vi må droppe å benytte det at vi nå må møtes digitalt som en unnskyldning for å ikke prøve å treffe noen. Vi må droppe å si at det er bedre å møtes i virkeligheten for det er det faktisk ikke. Alt handler om hvor dyktig du er til å fremstille deg selv digitalt og at du forstår verdien av å bruke like mye tid på dine digitale profiler som du bruker på å se bra ut eller ha en god energi når du går ut for å treffe noen.


Den du er i virkeligheten er også den du er digitalt. Samtidig er det mange fordeler som du ikke får i virkeligheten som du får digitalt.


  1. Du får muligheten til å virkelig vise hvem du er og hvilken verdi du vil ha som en partner uten at du sier ett eneste ord.

  2. De som ser deg kan enkelt se hvem du er i dialog med andre via sosiale medier og dermed få en følelse av hvem du er som en helhet.

  3. Ved et enkelt søk kommer du frem i lyset hvis du har noe liggende ute om deg.

Samtidig er nok dette grunnen til at mange ikke synes noe om å treffe noen digitalt. Alt blir synlig med en gang. Det krever at man faktisk har det bra med seg selv og har bra ting ved seg selv, fordi alt det som ikke er bra vil komme til synet raskere. Og det er jo dumt for deg som ikke har rent mel i posen, eller for deg som er elendig på å forstå verdien av det å fremstille seg selv Men for de som er ute etter noe ekte og langvarig er digital dating en gave, virkelig, bare man er oppmerksom og bruker det på rett måte.


Se deg selv i speilet.


Før du går inn i det nye året kan det være lurt å ta seg en titt i speilet. Både det speilet du steller deg foran og ser speilbildet ditt i, men også det speilet som slår i mot deg via sosiale medier og nettdatingverden. Hva ser du når du ser på deg selv? Hva tenker du at andre ser? Er det ting der du tenker at det kan være greit å endre for å skape bedre inntrykk eller tiltrekke andre mennesker enn du gjør i dag? Er det ting der du ikke er fornøyd med? Og disse tingene du ikke er fornøyd med har det noe med dine følelser eller andres følelser å gjøre tror du?


Utstråling er viktigere enn utseende.


En av de viktigste tingene jeg lærer mine kunder er at utstråling er viktigere enn utseende. Utstråling handler om den energien føler når man ser noen. Om det er digitalt eller i virkeligheten har ingen betydning. Følelser skapes av førsteinntrykk og det er det du må være bevist på. Du kan være så kjekk eller vakker du bare vil, men hvis du har en elendig energi vil det påvirke det andre ser. På samme måte som en fantastisk energi vil gjøre deg mer attraktiv med automatikk.


Når du ser en person i en sosial sammenheng som står gjemt i et hjørnet eller som har en forferdelig kroppsholdning hva tenker du da? Du ser ikke på ansiktstrekkene eller det vakre utseende til den personen i det hele tatt. Den dårlige utstrålingen har gjort at du ikke har interesse for å bli kjent med den personen uansett.


Det andre sier og det andre leser er også viktigere.


Når du leser om noen i en artikkel, eller du hører noen snakke om noen så vekker det også følelser. og de følelsene som skapes i menneske som ser bilde ut i fra hvordan personen på bilde er eller hva personen på bilde gjør. Derfor må du ikke glemme at det du skriver på nettet det skaper inntrykk av deg. Mange av mine kunder har funnet kjærligheten ved at de ble mer bevisst på de samtalene de hadde på Facebook og innledet samtaler med mennesker de ikke kjente ikke via messenger men ved å delta i diskusjoner og kommentere på innlegg som gjorde at dialogen kom i gang.


Ærlighet for kjærlighet alltid.


Hvordan du har det med deg selv skinner ofte gjennom på bilder, uansett hvor dyktige vi er til å late som. Du kan ha så mange flotte bilder med filter eller bra lys du bare vil, men når du vet at du ikke er der du vil være, og later som om du er, så har du det ikke bra med deg selv. Er du ærlig om at du ikke er der du vil være, men jobber (og kan bevise i handling) mot et mål så vil du være mer attraktiv som partner enn ved å late som om du er der allerede.


Trenger du hjelp til å analysere din digitale profil eller utstrålingen din i virkeligheten? Eller hjelp til å finne ut hva du egentlig skal se etter og hvor du skal lete? Ta kontakt for å høre om jeg har mulighet til å ta deg inn som kunde. Det er noen plasser igjen for 2021 for de som er klare for å virkelig ta action i året som kommer.149 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle