Søk
  • Ane Hagen

Dette er viktigere enn at du er kjekk/vakker når du vil finne kjærligheten digitalt.

Ja, utseende har betydning, ingen tvil om det. Når du leter etter en kjæreste digitalt (spesielt på datingapper) er utseende det første som kommer opp og det første som skaper en følelse av hvem du er, på samme måte som når du treffer noen for første gang i virkeligheten. Men hva er egentlig utseende? Handler det bare om fine trekk i ansiktet eller en kropp som vi finner tiltrekkende? Eller er det andre elementer som skaper den helheten av vårt utseende som kan være lurt å tenke over? Og er det like lett/vanskelig å få frem disse elementene digitalt som det er i virkeligheten?


Digitalt er like bra som virkeligheten. Kanskje til og med bedre.


Er det EN ting jeg ønsker at single skal ta med seg inn i 2021 så er det dette:


Det å møte noen digitalt er ikke noe annerledes enn å møte noen i virkeligheten. Vi må droppe å benytte det at vi nå må møtes digitalt som en unnskyldning for å ikke prøve å treffe noen. Vi må droppe å si at det er bedre å møtes i virkeligheten for det er det faktisk ikke. Alt handler om hvor dyktig du er til å fremstille deg selv digitalt og at du forstår verdien av å bruke like mye tid på dine digitale profiler som du bruker på å se bra ut eller ha en god energi når du går ut for å treffe noen.


Den du er i virkeligheten er også den du er digitalt. Samtidig er det mange fordeler som du ikke får i virkeligheten som du får digitalt.


  1. Du får muligheten til å virkelig vise hvem du er og hvilken verdi du vil ha som en partner uten at du sier ett eneste ord.