top of page
  • Forfatterens bildeAne

Dette gir resultater for de som nettdater. I alle aldre og for begge kjønn.

I flere år har det vært masse negativ omtale om nettdating og tiden vi lever i når det kommer til det å finne en kjæreste. Det er vanskelig, ingen tvil om det, men sannheten er at det ikke er vanskelig på grunn av tiden vi lever i. Det er vanskelig fordi de fleste single ikke har tilegnet seg de egenskapene og har den væremåten som er nødvendig for å finne noen i 2022. Det er litt som med matte. Når du knekker koden så fortår du det hele. Knekker du ikke koden fortsetter du å famle i frustrasjon og oppgitthet. Både over at du ikke forstår det og over matten i seg selv. Når jeg jobber som mentor for mine kunder hjelper jeg dem knekke koden, Hva du må gjøre for å knekke koden vet jeg ikke før vi jobber sammen, men jeg kan fortelle deg hva to av mine kunder endret denne uken som første til at de knakk koden for seg.

Noen lykkes. Det betyr at du også kan lykkes.


Hadde det vært slik at ingen lykkes med nettdating hadde jeg sagt at nettdating ikke fungerer. Men når jeg gang på gang ser at mine følgere og kunder får det til, så vet jeg at det ikke er nettdating som er problemet, men hvordan du som singel nettdater. Det er selvfølgelig slik at enkelte mennesketyper aldri vil logge seg på en datingside, men for de aller fleste vil det kunne være noen som passer der inne. Det skjer hver eneste dag at alle mulige mennesker treffer hverandre via Tinder. Spør man par i dag hvordan de møttes er svaret som regel Tinder. Nummer to er Instagram, nummer tre er via jobb og nummer fire er introduksjon via venner/matchmaker.


Så hva er det de som lykkes gjør annerledes enn de som ikke lykkes?


Når jeg jobber med en kunde får jeg innblikk i alt kunden min gjør på nett. Profilen, hvem hun/han matcher med og ikke minst dialogen som gjøres. Jeg ser raskt hva som kan justeres og endres og det er helt utrolig men når de endringene blir gjort, så lykkes også personen.


For noen tar det flere måneder å få til den endringen, mens for andre er det kun å bli oppmerksom på et par ting som løser det hele.


Her er noen av de tingene mine kunder har endret som fikk dem til å knekke koden:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

91 visninger0 kommentarer

Комментарии

Оценка: 0 из 5 звезд.
Не удалось загрузить комментарии
Похоже, возникла техническая проблема. Заново подключитесь к интернету или обновите страницу.
bottom of page