top of page
  • Forfatterens bildeAne

Dette har sjokkert meg mest ved å brukeTinder de siste ukene.

Som datingrådgiver får jeg innblikk i hvordan single har det når de bruker datingappene og datingnettsidene. Jeg jobber mye med motivasjon for å fortsette å gjøre jobben på tross av. Jeg får innblikk i hvordan dialogen er, og jeg får innblikk i de vanlige rutinene som de single har opparbeidet seg med hvordan de matcher, hva de skriver osv. Men det er noe med å ha sine egne følelser inn i prosessen. Det å sitte på sidelinjen gir deg informasjon om funksjoner og væremåter, men det å sitte i det følelsesmessig selv, gir et helt annet innblikk. Jeg er utrolig glad for at jeg satt meg selv i kundene mine sine sko i 14 dager og virkelig fikk kjenne på følelsene som skapes. Og jeg er sjokkert. Jeg er sjokkert og skuffet.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

284 visninger0 kommentarer

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page