top of page
  • Forfatterens bildeAne

Disse 3 egenskapene er vesentlig hvis du vil ha et forhold som varer, men en ting slår alt.

Vi har en tendens til å tenke at felles interesser, felles status, felles livsstil er vesentlig for å få en langvarig relasjon, og disse tingene gir absolutt par en fordel, men det er 3 egenskaper som jeg ser er viktigere og viktigere som jeg tror veldig mange ikke tenker over. I denne artikkelen vil jeg dele disse 3 tingene og forklare hvorfor disse tre er så viktige å ha på plass.

For å lese denne artikkelen må du være abonnent og STØTTEMEDLEM, 100 DAGER medlem eller Mentor Medlem. (pris fra 49 kroner pr måned)


Hva får forhold til å vare?


En ting som alltid har vært viktig for meg som matchmaker er fokuset på en langvarig relasjon. Jeg tar kun i mot kunder som er ute etter å finne den de skal dele resten av livet sammen med, og jeg setter ikke disse kundene i kontakt med noen som ikke vet om de er helt klare for noe seriøst - av den samme grunnen. Denne helgen har jeg fullført Level 1 Clinical Training i Gottman Method Couples Therapy (Metoden som Gottman paret har utviklet og benytter som parterapauer. Når jeg er ferdig med alle 3 nivåer og har gjort praksisen vil jeg også kunne kalle meg par terapaut. Jeg tar sertifiseringen for å kunne være enda dyktigere som rådgivere hvis noen av mine par skulle trenge støtte lengre ut i relasjonen, men også for å få mer kunnskap om hva som gjør at to mennesker kan få en langvarig relasjon og ikke.


Det jeg har sett gjennom denne første helgen er at MatchMe metoden har mange av de samme grunnverdiene som Gottman metoden. Det hander ikke bare om de vanlige grunnverdiene som vi ofte har fokus på når vi leter etter en partner på egenhånd, men de egenskapene hver og en av oss har som menneske og kompatibiliteten de utgjør. Men det er enkelte egenskaper hos oss alle som vil gi oss et større fortrinn for å få til en langvarig relasjon. Nemlig disse:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

169 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page