top of page
  • Forfatterens bildeAne

Du kan ha gått glipp av drømmemannen opp til flere ganger uten å være klar over det.

Er du en av de kvinnene som velger å gi en mulighet til noen ut i fra hvordan han ser ut? At han er din type, eller har noe ved seg som tiltrekker deg når du ser bilde av han? Da bør du lese denne artikkelen hvor jeg deler min erfaring som matchmaker med kunder som var eller er som deg og konsekvensene av dette. Og også hva som har skjedd med de kvinnene som har endret tankesettet sitt og dermed fått en sunnere vurderingsevne av en potensiell kjæreste.

Det er forskjell på å bli introdusert av noen via en matchmaker og når du leter selv. Det er viktig å få frem.


Forskjellen på å bli introdusert til noen via en matchmaker, kontra det å gå på en date via en app, er at matchmakeren (hvis hun/han er dyktig) vet at dette er en person som passer til deg på papiret og som du vil kunne finne tiltrekkende på grunn av utseende og/eller væremåten. Her er det gjort en stor grunnjobb før en eventuell introduksjon hvor alle brikkene er falt på plass. Det handler ikke bare om å være en grei person. Det handler om at han som person vil inneha de egeneskapene som må til for at du vil ha det bra i relasjonen. Utgangspunktet er din drømmerelasjon. Det du har beskrevet til matchmakeren at du trenger og ønsker deg. Det hander om hvordan han skal være mot deg og behandle deg. Det handler om hvordan dere ønsker å leve livet. At dere er samskjørte når det kommer til sosiale interaksjoner, kommunikasjon, ferier, hverdager. At dere ønsker å oppdra barna på samme måte hvis dere er i den livsfasen.


Disse tingene som alle single egentlig burde fokusert på når de skal velge seg en partner, er det vi som jobber som matchmaker fokuserer på.

Historien om kunden min som nektet å høre på meg for 5 år siden:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

183 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page