top of page
  • Forfatterens bildeAne

Er dette grunnen til at du ikke finner den rette for deg?

Oppdatert: 10. okt. 2022

Leste du artikkelen jeg la ut i går hvor jeg intervjuet 3 av mine Matchmakingkunder? Hvis ikke så anbefaler jeg at du leser den hvis du vurderer min tjeneste, eller hvis du er nysgjerrig. Denne artikkelen er på en måte en fortsettelse av den, men med et poeng som jeg tror vil kunne være veldig nyttig for alle single som ønsker seg en kjæreste. Jeg fikk nemlig en mail fra en tidligere kunde som på en måte beviste noe som jeg har tenkt på mange ganger. Noe som skiller de som jeg ser finner en kjæreste og de som ikke finner en kjæreste.

Kanskje det rett og slett ligger noe i oss som gjør at vi ikke vil finne en kjæreste, fordi denne ene tingen ved oss egentlig er et bevis på at vi ikke egner oss i en relasjon?


At du ikke bør finne en kjæreste fordi dette du har ved deg, ikke vil gjøre relasjonen til en bra relasjon?


Få tilgang til denne artikkelen GRATIS ved å logge deg inn/Registrere deg og bli INTERESSE medlem.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

218 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page