top of page
  • Forfatterens bildeAne

Er han egentlig en bra mann? Her får du triksene for å finne ut av det.

Fakta: Vi legger alt for stor vekt på utseende og sosial status når vi skal velge en partner. Hva andre vil mene om han, har så stor betydning for kvinner at de går for menn som andre vil beundre og gi dem positive tilbakemeldinger for, kontra menn som faktisk passer til dem. Er det feil å være opptatt av utseende? Defintitivt ikke. Er det feil å ønske at andre skal like partneren vår? Definitivt ikke. Men det er feil å stoppe ved de to tingene og ikke bruke tid på å se mer bak fasaden. Når jeg spør kvinner hva de ønsker fra partneren sin så sier de: Jeg vil ha en mann som får meg til å le. Som beundrer og respekterer meg. Samtidig forteller de om relasjoner de har hatt med menn som har vært gifte, eller uengasjerte, som har fått dem til å føle seg lite verdsatt og sett. Hvor tillitten blir brutt gang på gang og hvor de mister seg selv i relasjonen. Kvinner med høy selvfølelse og selvtilitt i hverdagen får dårlig selvfølelse og dårlig selvtilitt i relasjon med menn. Pga partnervalgene de gjør.

Min jobb som matchmaker er å unngå at mine kvinner opplever slike følelser og slike relasjoner. Ved at jeg står ansvarlig for å velge hvem de skal få mulighet til å bli kjent med så slipper de å involvere seg med menn som ikke er bra for dem.

Så hvordan finner jeg ut hvem han er og hva han står for? Hva betyr det når han er veldig aktiv på sosiale medier? Hvilke ting er viktig å se etter for å passe på at han ikke er narssisist eller har andre utfordrende personlighetstrekk? Det skal jeg dele med deg i denne artikkelen.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

305 visninger0 kommentarer

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page