top of page
  • Forfatterens bildeAne

Er matchmaking verdt pengene? Jeg intervjuer 3 av mine kunder.

Oppdatert: 10. okt. 2022

Når man hører prisen for matchmaking er det lett å rynke på nesa. Mye penger og ingen garanti? Nei takk! Så hvorfor er dette noe flere og flere benytter seg av? Hva er det som gjør at flere og flere - spesielt heterofile kvinner ansetter en matchmaker til å finne den rette mannen til dem? Jeg har intervjuet 3 av mine kunder om hvorfor de bestemte seg for å benytte seg av en matchmaker og hvordan prosessen har vært for dem med oppturer og nedturer, håp og forventninger. De er i forskjellige aldre, noe som også gjøre prosessen annerledes og derfor har jeg valgt å intervjue disse kvinnene spesifikt. Jeg har også valgt 3 kvinner med spesifikke utfordringer slik at du får innblikk i hvor lang tid det kan ta når man har og kan ha spesifikk krav og ønsker til en partner, eller tidligere erfaringer som skaper utfordringer.Det er også viktig å få frem at tiden for når det blir en match varierer enormt. Jeg har mange kunder som har blitt introdusert til en flott mann som passer til dem før det har gått en måned. De fleste tar det mellom 3 måneder og 6 måneder før det er en match. Det handler om hvem de er og også om jeg har noen jeg kjenner fra før som jeg tenker er en match med dem. Må jeg lete eksternt i nye miljøer hvor jeg ikke kjenner noen single menn fra før, tar det lengre tid. Det som er viktig å huske på er at disse kvinnene måtte ha gjort den letejobben selv hvis de ikke hadde betalt meg for å gjøre den. Vil man lete selv er det gratis. Man betaler for tilgang til mitt nettverk og min tid.


Jeg har valgt å trekke frem 3 kvinner hvor det har tatt lengre tid, dette for å vise hvor mye penger det kan koste og følelsene som dukker opp når ting tar tid.


Få tilgang GRATIS til denne artikkelen ved å logge deg inn/registrere deg og bli INTERESSE medlem.Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

160 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page