top of page
  • Forfatterens bildeAne

Få en detaljert innføring i 100 DAGER metoden denne høsten.

For noen dager siden la KK igjen ut artikkelen hvor 100 DAGER metoden min blir nevnt og det har vært stor pågang av nye nysgjerrige single som har lastet ned stegene. Samtidig har også flere av mine gamle følgere tatt kontakt igjen med ønske om å få datingen satt i system på nytt. Jeg har derfor bestemt at jeg relanserer den detaljerte innføring i 100 DAGER metoden som jeg kjørte noen år tilbake med stor suksessrate, for nye følgere, og gamle som ønsker å gjøre det hele på nytt.

Hva er 100 DAGER metoden?


100 DAGER metoden går ut på å sette datingen på kalenderen og prioriteringslisten i 100 DAGER. Den er laget på bakgrunn av min egen reise og hva jeg gjorde når jeg gikk fra singel til forlovet på 100 DAGER, men også på bakgrunn av hva jeg så andre kvinner slet med når de lette selv.


  • Det handler om å ha en smartere profil.

  • Det handler om å fokusere på de rette tingene i letefasen. )hvem du skal klikke ja eller nei på)

  • Det handler om å endre energien i dialogfasen.

  • Det handler om å fjerne det automatiske tankesettet vi har og fokusere på det som er fakta.

Det å finne noen er komplisert. Fordi vi alle er kompliserte. Det krever tolmodighet og det krever ett annet tankesett enn vi har med automatikk. Mye fordi vi har blitt indoktinert med feilinnformasjon i mange år. Vi har fått beskjed om alt det negative vi må være obs på istedenfor å fokusere på det positive som har betydning. Vi er blitt skremt fra å gå etter kjærligheten og er i dag livredde for å gjøre feil eller ta feil valg.


Når du benytter en matchmaker har du et fortrinn fordi du er sikker på at de du møter er bra mennesker som er ute etter det samme som deg. Den sorteringsjobben må du gjøre på egenhånd når du leter selv. Men med gode tips og veildning rundt hva du skal vektlegge blir den jobben mye mye enklere. Tar du kurset mitt blir du din egen matchmaker og vil få en helt annen innstilling til det å lete etter den rette tiil deg.


Velkommen til kurs og en spennende reise:

https://www.anehagen.no/challenge-page/e12a824a-85b0-4fdb-a2c1-2e5b8567e733

82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page