Søk
  • Ane Hagen

Finn den rette i 2021 med disse triksene.

For mange er det å finne den rette noe som virker veldig vanskelig. Er du en av de så er denne blogposten til deg. Den er til deg som kjenner at du har gitt litt opp og som føler at det å finne den rette er en oppgave du ikke orker tanken på å tenke engang. Les videre, pust med magen og kjenn etter på hva hjertet ditt ønsker seg. Det er det viktigste her. Ønsker, drømmer, håp og tro på kjærlighet innehar mye mer kraft enn vi tror.Vi ønsker alle å finne den enkle kjærligheten. Det som gjør livet bedre og ikke mer komplisert. Det som føles som om det er slik det skal være, og som får deg personlig til å føle deg fantastisk. Vi ønsker rusen og lykkefølelsen. Det er også den vi forelsker oss i.


Vi føler at vi elsker den personen som er medvirkende årsak til at vi føler det som vi gjør. Den personen som er med på å gi oss denne fantastiske følelsen. Et slikt menneske som gir oss en slik rus er det ikke rart at vi forelsker oss i, og tror der og da at vi elsker.


Derfor er det også viktig at vi ikke dømmer noen for å føle som de gjør, selv om den følelsen kanskje avtar etter en stund. Å forelske seg i forelskelsen er noe vi alle gjør, når vi tør. Vi har ikke sjans til å forelske oss i en person vi ikke kjenner, selv om følelsen vi har der og da er at vi har kjent hverandre hele livet. Man er på samme plan. Man er i samme univers. Man ser det positive ved hverandre og føler en tilhørighet. Når hverdagen kommer og man virkelig blir kjent så forsvinner denne forelskelsen fordi illusjonen om hvordan den andre var og hvordan vi skal ha det også kanskje forsvinner.