Finn den rette i 2021 med disse triksene.

For mange er det å finne den rette noe som virker veldig vanskelig. Er du en av de så er denne blogposten til deg. Den er til deg som kjenner at du har gitt litt opp og som føler at det å finne den rette er en oppgave du ikke orker tanken på å tenke engang. Les videre, pust med magen og kjenn etter på hva hjertet ditt ønsker seg. Det er det viktigste her. Ønsker, drømmer, håp og tro på kjærlighet innehar mye mer kraft enn vi tror.Vi ønsker alle å finne den enkle kjærligheten. Det som gjør livet bedre og ikke mer komplisert. Det som føles som om det er slik det skal være, og som får deg personlig til å føle deg fantastisk. Vi ønsker rusen og lykkefølelsen. Det er også den vi forelsker oss i.


Vi føler at vi elsker den personen som er medvirkende årsak til at vi føler det som vi gjør. Den personen som er med på å gi oss denne fantastiske følelsen. Et slikt menneske som gir oss en slik rus er det ikke rart at vi forelsker oss i, og tror der og da at vi elsker.


Derfor er det også viktig at vi ikke dømmer noen for å føle som de gjør, selv om den følelsen kanskje avtar etter en stund. Å forelske seg i forelskelsen er noe vi alle gjør, når vi tør. Vi har ikke sjans til å forelske oss i en person vi ikke kjenner, selv om følelsen vi har der og da er at vi har kjent hverandre hele livet. Man er på samme plan. Man er i samme univers. Man ser det positive ved hverandre og føler en tilhørighet. Når hverdagen kommer og man virkelig blir kjent så forsvinner denne forelskelsen fordi illusjonen om hvordan den andre var og hvordan vi skal ha det også kanskje forsvinner.


Evnen til å tørre å føle, sveve og elske er en fantastisk evne som vi ikke bør ha negative følelser til. Vi må bare være mer realistiske og samtidig lære oss å nyte øyeblikkene og ikke ha motstand mot den kjærligheten vi kan omringe oss med hver enste dag!


Lær deg å elske deg selv.


Du har garantert hørt den banale setningen om at man må elske seg selv før man kan bli elsket eller elske andre. Noe mer tull skal du lete lenge etter. Men egenkjærlighet er viktig for å kunne åpne opp mot kjærligheten og tørre ta den i mot. Jo bedre du har det med deg selv, jo mer motstandsdyktig er du mot avvisning og jo mindre motstand har du mot å ha det godt i livet ditt.


Motstand er virkelig noe å tenke over, fordi motstand hindrer deg i å se alt det fine som er rundt deg, men kun fokusere på alt som er vanskelig. Jo mindre glad vi er i oss selv, jo mer feil ser vi verden rundt oss. Det er lettere å se på seg selv som feilvare og med dårlig flaks når man har bestemt seg for at verden er fæl og urettferdig.


Bli den partneren du drømmer om.

Vi sier at like barn leker best, men det er heller ikke helt sant. Mange av de parene jeg har matchet opp gjennom er utrolig ulike men utfyller hverandre. Det de er likestilte i form av hvordan de har det med seg selv. De drar hverandre ikke ned, men bygger hverandre opp. Ikke fordi de begge har det superbra med seg selv, men fordi begge har så og si samme følelser for seg selv og dermed også hverandre. To mennesker som ikke har det bra kan få det like bra sammen som to mennesker som har det bra. Det handler om å se verdien av det man har og det man vil videre i livet. Tilfredshet med livet eller et gjensidig ønsker om noe mer, og ikke minst velvilje til å gjøre noe med det og motivere hverandre til endring.


Så drømmer du om en partner som er slik eller slik, pass på at du innehar de egenskapene selv, eller har den samme energien du også. Alt for mange leter etter en partner som kan motivere dem til å ta tak i livet sitt, som er der de vil være. Det anbefales ikke. Ansett heller en coach eller personlig trener til å gjøre den jobben så vil den rette partneren som er slik du drømmer om komme helt av seg selv, Fordi du er en partner han eller hun også ser etter.


Gå ut og skap mulighetene.


Ingenting skjer av ingenting. Går du derimot ut og skaper muligheter for deg selv, så skjer det masse. Kanskje ikke med en gang, men griper du mulighetene og velger å takke ja til nye invitasjoner så vil du oppdage at livet fører deg dit du ønsker å komme. Nye bekjentskaper er viktig for å tilføre nye innputt men også nye mennesker inn i livet ditt. Den rette for deg er der ute å venter du må bare begynne å gå mot målet ved å skape mulighetene til at dere faktisk kan treffe hverandre.


Bli mer sosial på sosiale nettsteder fremfor å bare dele av deg selv. Bli med i grupper og diskuter og prat med andre mennesker. Ikke med formål om å sjekke opp noen men ved å bli kjent med andre og bli sosial sammen med dem. Kanskje kan du finne noen du kan reise med, eller noen som vil være med på noe morsomt som venner? Tenk at du skal tilføre positivitet og aktivitet i livet ditt og så er den potensielle kjæresten en bonus som du får med deg.


Gjør en ekstra innsats hver dag.


Når du har funnet en flott person som du blir kjæreste med, er det viktig å gjøre en innsats. Ikke bare for å glede den andre, og være tilstede for den andre, men også for å virkelig se hva den andre personen gjør for deg. Selv om du kanskje er selvstendig og ikke har behov for hjelp fra noen er det viktig å registrere de kjærlighetserklæringer man får fra kjæresten som man kanskje ikke legger merke til.


Evner du ikke å se den innsatsen den andre gjør for å glede deg, er du kanskje ikke flink til å gjøre det samme for den andre heller? Å være to handler om å se hverandre, verdsette hverandre og støtte hverandre. Begge må gjøre den samme innsatsen hele tiden for å bevare de gode følelsene man er avhengig av å ha for å se verdien av forholdet.


Lykke til 💕


334 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle