top of page
  • Forfatterens bildeAne

Finn noen som feirer deg!

Oppdatert: 11. nov.

I dag på selveste Singles Day vil jeg at du som er singel på let skal love deg selv, og meg, en ting. Jeg vil at du skal love deg selv å lete etter den personen som vil feire deg. Den personen som vil se på deg når han eller hun har blitt kjent med deg, og virkelig gi deg følelsen av at du er betydningfull og fantastisk. Ikke fordi du gir dem noe, men fordi du er den du er. Din personlighet og din væremåte, ikke bare mot den du er sammen med, men også mot andre fortjener å bli verdsatt. Let etter den personen som verdsetter deg.

Er du klar til å ta i mot den kjærligheten du leter etter?


Det å finne den rette blir bare vanskeligere og vanskeligere. Det er et HAV av single der ute, men det er svært få, slik jeg oppfatter det som er åpne for å kunne passe til noen. Det er bygd opp store murer av traumatiske opplevelser, lav selvfølelse og dårlige råd.


Er det en ting jeg skulle ønske at single på let gjorde annerledes, så var det å først og fremst være ærlige med seg selv om hvor de er og hvem de er. Være ærlige om hva det er som egentlig hindrer dem i å finne den rette for seg. For det jeg ser når jeg jobber som matchmaker og introdusere single til hverandre, er at det sjeldent handler om at noen ikke er rett, men ofte om manglende evne til å ta i mot.


Vær tolmodig i letingen men ikke i relasjonene.


Du leter etter utopi hører jeg mange si om de som ønsker det lille ekstra i relasjonen sin. Er en god og trygg relasjon utopi? Absolutt ikke. Problemet er at de fleste single leter og bruker tiden sin på feil steder.


Lær deg å ikke kjenne på usikkerhet og dårlig magefølelse som spenning og sommerfugler.


Let etter den personen som du kjenner deg trygg og sikker sammen med. Den personen som får deg til å le og føle deg bra. Den personen som du ønsker å tilbringe mer tid med. Som du kjenner at du savner energien til når dere ikke er sammen. Den personen som takler at du tar opp ting du tenker på og som står stødig når gamle traumer kanskje vekkes til livet.


Finn noen som feirer deg. I dag, i morgen og dagen etter der.


Happy Singles Day.


PS: MatchMe har gode singles day tilbud i dag. Ta kontakt med dem på hei@matchme.no for å høre hva de er. Hvis du kjenner at du ønsker å overlate letingen til noen andre.


PS2: Hvis det du gjør i dag ikke funker for deg, finn ut hva du må endre for å faktisk lykkes. Book en sparringstime med meg så kan vi sammen finne ut av hva du må endre og jeg kan gi deg noen verktøy som du kan bruke på veien.


115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page