top of page
  • Forfatterens bildeAne

For å få en Harry, må du være en Meghan.

Oppdatert: 12. des. 2022

Nå regner jeg ikke med at du går med en drøm om å få Harry eller en eller annen prins, men grunnen til at Harry falt for Meghan tror jeg er viktig å reflektere over når du er singel og leter etter en kjæreste. De fleste single har nemlig en tanke om at det er visse ting ved dem som gjør dem attraktiv, eller uattraktive for den man leter etter. Men jeg ser via jobben min, at det er helt andre ting enn det de single tenker og tror som har betydning. Derfor håper jeg at du ved å forstå hvorfor Harry valgte Meghan, også vil forstå hvorfor han eller hun du leter etter, vil velge nettopp deg. Det gir deg en mulighet til å ta tak i de tingene du mangler, og bli klar til å ta datingåret 2023 med storm.
Alle innehar det som trengs for å kunne få en flott kjæreste.


Alle innehar det som trengs for å få en flott kjæreste. La meg starte med det, for å få deg til å forstå at dette handler om fremheving av det som er bra. Jeg er lei av at vi skaper en oppfatning av at single ikke fortjener kjærlighet eller ikke kan finne den rette fordi de er slik eller slik. Selvbevissthet er viktig. Å være selvkritisk derrimot, det kan være veldig selvskadende.


Det jeg vil ta for meg i dette innlegget her er altså verdisettingen av deg selv. At du vet hva som er bra med deg slik at du også vet hva du skal fremheve ved deg selv. Jeg vil at du neste gang du setter i gang letingen vet hvilke egenskaper og verdier ved deg selv som er attraktive hos den personen du vil bli valgt av.


Hvorfor falt Harry for Meghan? Jo det var noe som traff han første gang han så henne. Han la merke til noe ved bilde av henne som vekket nysgjerrigheten i han. Men det var ikke utseende hennes han falt for. Han falt for personligheten hennes. Hadde ikke Meghan allerede vært den hun var og er, så hadde det ikke blitt dem to. Det handlet om livet hun levde. Interessene hun hadde. Ideologien hennes. Verdiene hennes. Væremåten hennes.


Single er ofte opptatt av interesser. At man har felles interesser. Men jeg tror mange blander interesser og hobbier. Interesser handler om hva du interesserer deg for på en mye større skala enn hva du gjør på fritiden din.


Vil du lese resten av dette innlegget og få mine tips til hvordan du kan se din egen verdi og kanskje hva du må gjøre for å øke din verdi? Da må du abonnere på siden min og ha et aktivt medlemskap med betaling. Medlemskapene er fra 49 kroner i mnd og oppover. Å være INTERESSE medlem er gratis, men dette innlegget må du betale for å lese. Har du lyst til å finne den rette for deg, så er det verdt det. 😁

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

142 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page