top of page
  • Forfatterens bildeAne

Fra Incel til Catch. Hvordan gjorde han det?

Denne historien er en historie jeg har gledet meg til å dele med dere. Denne mannen har fascinert meg helt enormt og jeg har lært så masse av å snakke med han de siste ukene. Det å få innblikk i hans følelser og tanker har vært enormt kunnskapsrikt. Jeg tror denne historien er viktig å dele, fordi jeg tror mange menn kan ha godt av å forstå hva de kan gjøre for å få det samme resultatet.

"Knut" er en helt vanlig nordmann. Ingenting som egentlig tilsier at han skulle ha slitt med alle de følelsene han har slitt med. Han er en mann jeg tror mange av mine kunder ville snudd seg etter på gaten og kunne tenkt seg å date. Det på tross av at han bare er 175 høy.


Dette med høyde er jo en av de tingene som fikk han til å tro de tingene om seg selv som han trodde. At han var utstøtt fra den gruppen av menn som ville kunne etablere et forhold.


Jeg gikk før helgen inn i "Finn kjærligheten" gruppen på Facebook hvor jeg er administrator og ba de mennene som var under 180 om å rekke opp hånden. Responsen var stor, som forventet, fordi de fleste menn har en høyde som ligger på mellom 175 og 185. Jeg har også introdusert flere kvinner med "Han MÅ være høy" som krav til menn som ikke har hatt den høyde de har sett for seg, fordi han rett og slett er så bra som en helhet.


Og det er der "Knut" måtte endre tankesettet sitt. Han måtte se verdien av seg selv, som en helhet for å kunne legge vekk alle de punktene ved seg selv som tilsa at han aldri ville bli akseptert av en kvinne.


Så hva gjorde han?


"Det var en helvetes stor jobb. "Forteller han mens han ser litt ut i luften, tenker og smiler. Jeg skjønner jo at de fleste menn som har det som meg ikke gidder.


-Men det er også grunnen til at de blir der de er, mens jeg er her hvor jeg er.


Han forklarer videre:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

153 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page