top of page
  • Forfatterens bildeAne

Fra nederlag til suksess. Hvordan utnytte at du ble dumpet, til å finne din match.

Denne månedens tema i ressursportalen OM DATING er "Hvordan utnytte nederlag til å skape suksess" og nå er hovedvideoen om dette tema lagt ut i portalen. Videoen inneholder 3 steg som er kjempe viktige å ta for å komme raskere videre og faktisk lykkes. Den inneholder også gode tips når det kommer til hva som er viktig å tenke på for å forebygge ved neste slike mulighet. Alt du trenger å vite som du bør ha i verktøykassen din slik at du ikke går glipp av verdifulle muligheter i fremtiden.

Er du Artikkel medlem på siden min, logg deg inn og du vil finne en 50% rabatt kode i bak betalingsmuren i dette innlegg slik at du kan få OM DATING medlemskapet til halv pris. Nettsiden inneholder video med tips for å date smartere, tips til hva som er viktig i de forskjellige datingfasene,tips til å styrke deg selv emosjonelt, tips til å bli mer attraktiv for den typen person du ser etter og mye mer. Her skjermbilde fra inne i portalen med denne spesifikke videoen dette innlegget handler om:Du får alltid teste i 3 dager før kortet ditt blir trukket. På den måten kan du teste dette ut og se om det har verdi for deg.


(OBS: Halv pris gjelder så lenge du i tillegg har et aktivt artikkel medlemskap her inne. Avslutter du artikkel medlemskapet vil også OM DATING medlemskapet avsluttes og du må eventuelt bestille nytt medlemskap til full pris hvis du fortsatt vil ha tilgang.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

61 visninger0 kommentarer

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page