top of page
  • Forfatterens bildeAne

Gjør du denne feilen når du leter etter en kjæreste?

Oppdatert: 31. mar. 2023

Vi lever i en tid hvor det å finne en flott kjæreste er vanskeligere enn noen sinne. I 20 år har jeg prøvd å finne ut av hvorfor, og jeg føler vel egentlig at jeg aldri har vært nærmere svret enn nå. I denne bloggposten vil jeg fortelle litt om reisen som jeg har gjort, hva jeg har funnet ut av, hva jeg har jobbet med kundene mine om, og ikke minst hvilken endring jeg har gjort de siste månedene som har ført til at flere av kundene mine raskere har funnet den rette for seg. Hva er det som gjorde at jeg denne måneden skrinla hele oppskriften som jeg har benyttet siden 2015 og nå lærer kundene mine en helt ny måte for å finne den rette på nettet?

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

224 visninger0 kommentarer
bottom of page