• Ane

Gjør du dette på datingappene får du bedre matcher, men vil du egentlig det?

Single synes aldri det er gøy å høre sannheten om hvorfor de matcher med så mange som egentlig ikke passer til dem. Eller de liker kanskje å høre sannheten, men de velger å ikke lytte til den sannheten og få et annet resultat enn det de får i dag. Hvorfor er det slik? Hva er det som gjør at single som egentlig vil ha en kjæreste fortsetter å gjøre det de alltid har gjort og dermed får det resultatet de alltid har fått?

Det er ingen tvil om at både kvinner og menn liker å få oppmerksomhet fra, og match med, noen som de synes er kjekke/pene. Det er et automatisk selvtillitsboost som gjør at single går inn på appene igjen og igjen, selv om det ikke gir dem den kjæresten de ønsker seg. Så når du får beskjed om å endre bildene dine, eller skrive noe mer konkret i profilen din, for å ikke få matcher med de som kun gir deg selvtillitsboost, så sier du mest sannsynlig takk for rådet, men nei takk.


Dette blir veldig tydelig i serien om fantastiske Maren som lar seg selv være hovedperson i en serie om hvordan det er å lete etter en kjæreste i Oslo i 2022. I en av episodene får Maren nye bilder tildelt av Tinderfotografen, Morten Strande....

Vil du lese mer?

Abonner på www.anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

Abonner nå
55 visninger0 kommentarer