top of page
  • Forfatterens bildeAne

Har du hatt ønske om meg som personlig matchmaker? Nå er muligheten tilbake.

Oppdatert: 4. jul.

Hvis du følger meg har du kanskje fått med deg at vi tester ut ett nytt datingkonsept denne sommeren. 10 heldige deltagere får teste meg som matchmaker med noen justeringer fra tidligere til superpris. Du har også kanskje fått med deg at jeg sakte men sikkert skal slutte som matchmaker hos MatchMe? Det er også en del av denne prosessen. Planen var å skape et nytt konsept basert på det som MatchMe var tidligere, med flere matchmakere etc. Men nå gjør vi en helomvending og konseptet Ekte Relasjoner blir mitt personlige konsept. Kun meg. Og deg som kunde.

Jeg har vært veldig usikker på veien videre.


Det å gå fra å drifte ett konsept til å drifte mange flere, hente inn flere mennesker og omjustere har vært en stor påkjenning. Ikke bare for meg, men for kunder som har blitt en del av denne omjusteringen med endring i konsepter etc. Jeg ble sykmeldt i 3 uker og var veldig usikker på veien videre. Jeg bestemte meg for noen måneder siden å slutte som matchmaker etter at kundene jeg jobbet for var matchet.


Ha full fokus på organiseringen av DatingSolutions og også fokusere mer på bransjen generelt. Det er defintivt nødvendig og stemmen min er veldig viktig der.


Samtidig er det gjennom de fine kundemøtene jeg motiveres og engasjerer meg for bransjen. Samtalene med kundene og det å finne fine single til dem er så viktig for meg og gir meg så mye. Jeg har derfor vært veldig i tvil om den avgjørelsen. Så i tvil at jeg rett og slett ble syk og måtte pause.


Jeg må her gi en stor takk og en stor digital klem til kundene jeg jobber for nå. De har virkelig vært tolmodige og fine i prosessen. For noen fantastiske kvinner og menn som har stått på sidelinjen og heiet - på tross av.


Jeg gleder meg enormt til å fortsette jobben for dem både nå i sommer, og ikke minst til høsten hvis matchen blir funnet i sommer.


For nå er det avtalt. Ekte Relasjoner skal være mitt personlige konsept, og de som hadde PLUSS pakke hos MatchMe flyttes over hit, hvis de vil.

Jeg vil fortsatt være med å passe på alle hos MatchMe, men Robin og Anita tar over stafettpinnen med å holde de digitale introduksjonene. Litt etter litt blir de også ansvarlige for kunder, eventer og skal få drifte konseptet videre sammen med fantasiske FANTASTISKE Helena.


Har du derfor drømt om å ha meg som din personlige Matchmaker og har ikke funnet helt roen med digitale introduksjoner som MatchMe står for? Da er du hjertelig velkommen til å ta en matchmakingreise sammen med meg via Ekte Relasjoner.

Det er noen plasser igjen for deg som trenger litt mer trygghet i prosessen. Les mer om det her:Det som testes ut her er en ekstra modul som skal legges inn i startfasen for dem som ikke vil hive seg rundt å treffe kandidater med en gang. Enda mer kartlegging, enda mer trygghet i prosessen. Som sagt, til superpris! Frist for påmelding er 1 Juli 🥳

107 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page