top of page
  • Forfatterens bildeAne

Har du vurdert MatchMaking? Da bør du slå til på dette tilbudet.

Dette året er veldig annerledes enn andre år, når det kommer til datingmarkedet. Tidligere har vi sett en nedgang i antall registrereringer og interesse når Juni har nærmet seg. I år har det eksplodert. Aldri før har flere registrert seg hos MatchMe for å bli introdusert og mange av mennen jeg har snakket med for kunder tidligere har tatt kontakt og kjenner seg klare for en introduksjon.
Hvis du er en av de som har fulgt meg en stund har du kanskje lagt merke til at jeg ikke er så aktiv på disse sidene lenger. Det er definitivt ikke slik at jeg ikke vil ha fokus på datingrådgivning videre. Jeg har allerede en skikkelig bra artikkel på gang, og jeg er blitt mer aktiv på instagram. Det er bare mye mer å gjøre på MatchMe og nye rekordr på introduksjoner hver uke, noe som selvfølgelig opptar jobb tiden min. Jeg bare elsker utviklingen hos MatchMe de siste månedene og gleder meg til en spennende sommer fullpakket med introduksjoner og dater.


Jeg fikk også melding denne uken om at en av parene jeg matchet for maaaaange år siden nå venter sitt barn nummer 3. Gledestårer herfra til månen!


Hva gjør matchmaking så populært?


Jeg tror det er to faktorer som gjør at matchmaking er blitt så populært. Det ene er at mange single innser at de aldri vil finne noen som matcher dem på datingsidene, den andre er at single er lei av å bruke tiden sin på å lete selv.


I tillegg er matchmaking i vinden pga Netflix seriene Indian og Jewish Matchmaking. Jeg har inside informasjon om at det kommer flere serier av denne typen fremover. Jeg har nå jobbet som matchmaker i 10 år og det beste med hvordan ting er nå er forståelsen for at dette ikke er for de som er desperate men for de som er kresne.


Single som kontakter MatchMe har spesifikke ønsker og travle liv. De ønsker å investere i at noen andre gjør letejobben for dem slik at de kan ha fokus på alt det andre livet har å by på.


MatchMe kjører nå sommerkampanje hvor du får 3 måneder med introduksjoner til superpris. Gå inn på nettsiden og les om tilbudet HER.


Kanskje er det nettopp deg vi skal sette opp introduksjoner og dater for i sommer? Vi er i allefall kvinne og mannsterke til å ta deg i mot og gjøre det vi kan for at du skal kunne bli introdusert til din match!125 visninger0 kommentarer
bottom of page