top of page
  • Forfatterens bildeAne

Hindrer dine assosiasjoner deg i å finne den rette?

Jeg har skrevet om assosiasjoner tidligere, men jeg ser nå enda mer hvor viktig rolle assosiasjoner har i jakten på kjærligheten, og det er derfor viktig for meg å få dette frem igjen til deg som leter på egenhånd. Det å introdusere single til hverandre slik som MatchMe gjør, (direkte på kjemi med en gang) har virkelig fått fjernet mange av de hindringene som jeg som matchmaker hadde tidligere. Assosiasjonene får ikke like stor makt når man møtes for første gang i "virkeligheten" og ikke ser på en profil som setter tankene i gang først. Derfor vil jeg at du som leter selv med profiler som første inntrykk, skal være bevisst på hvor skadelig assosiasjoner egentlig kan være.

Disse assosiasjonene er verst:


Assosiasjoner er ikke skadelig i seg selv. De er ofte der for å hjelpe oss i å ikke gå inn i noe som er skadelig for oss. Har vi opplevd noe dårlig tidligere vil assosiasjoner hjelpe oss oppdage de samme elementene raskere. Men vi kan ikke stole på assosiasjonene, vi kan bare bruke de som veiledning for å bli mer oppmerksom og finne fakta for å bekrefte eller avkrefte det vi tenker og tror.


Men noen assosiasjoner er så sterkt plantet inn i oss via media og menneskene vi lever sammen med, eller samfunnet generelt at det er vanskelig å gå videre på noe når disse elementene ikke stemmer med det vi ønsker oss. Dissse assosiasjonene er verst og bør fjernes fra dine sorteringselementer:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

179 visninger0 kommentarer

Bình luận

Đã xếp hạng 0/5 sao.
Không thể tải bình luận
Có vẻ như đã có sự cố kỹ thuật. Hãy thử kết nối lại hoặc làm mới trang.
bottom of page